Teatern – Lækkert og billigt madmarked i Stockholm


Er du til afslappet stemning med lækker og billig mad? Så er Teatern madmarked i Stockholm et besøg værd.

Madscenen Teatern ligger i shoppingcenteret Ringen Centrum på Södermalm i Stockholm, og minder lidt om en luksus udgave af et cafeteria. Otte forskellige topkokke har hver deres lille køkken i restauranten, hvorfra du kan bestille lækker og hurtig street food. Der er noget for enhver smag, men fælles for alle køkkenerne er, at kvaliteten er i topklasse.

I Teatern er der et stort udvalg af lækker mad.

Da Hans-Kristian og jeg spiste der forleden, fik vi tre retter hver for 100 svenske kr. pr. person fra køkkenet “Caos”. Det smagte virkelig godt, og portionerne var tilpas store, så jeg gik mæt derfra uden at være proppet. Der følger for resten også gratis vand med, så prisen kan man bestemt ikke klage over 🙂

Jeg fik tre lækre asiatiske retter.
Hans-Kristian fik tun, tatar og en burger med pulled pork.

Find Teatern her

Ringen Centrum, Skanstull
Götgatan 132
118 62 Stockholm
Læs mere her >

Opt In Image
Inspiration til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du inspiration til dit morliv direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.