Hvem er jeg?

Hej, mit navn er Katrine Lund Løje. Jeg er 29 år, gift med Hans-Kristian og mor til William fra december 2016. Jeg er gravid med barn nr. to, og har termin til februar 2020.
Jeg elsker at rejse og opleve verden – også med børn, og jeg elsker at give mine anbefalinger til destinationer og gode oplevelser videre. Her på domænet deler jeg derfor rejseguides og tips til at rejse med børn.
Jeg arbejder også som rejseskribent for blandt andet Travelmarket.dk.

Udover at blogge er jeg en passioneret iværksætter, der har en mission om at hjælpe andre kvinder med at få en succesfuld online business.
Det gør jeg blandt andet ved at dele ud af gode råd her på bloggen samt i blogfællesskabet Bloggers By Heart, hvor jeg er medejer.

Jeg har været selvstændig on/off siden efteråret 2015, og arbejder blandt andet med web design, online branding, kommunikation, undervisning, online workshops og online community.

Vil du samarbejde med mig, har du spørgsmål eller andet på hjertet, så kontakt mig endelig. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på dette website.

Opt In Image
Rejsetips til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du rejsetips, gode råd og nyheder direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.