Hvem er jeg?

Hej, mit navn er Katrine Lund Løje. Jeg er en passioneret web woman, der elsker at hjælpe mine kunder med deres online synlighed. Er du træt af at bøvle med teknikken selv, og ønsker du at få succes online på en nem og overskuelig måde? 

Jeg har mange års erfaring i den digitale verden, og denne erfaring kan jeg bruge til at rådgive dig, og løse dine opgaver og udfordringer på bedste vis.

Mit motto er “Keep it simple”, da jeg tror på, at det allervigtigste, når du skal have succes online, er at holde det simpelt. Et simpelt budskab, en simpel hjemmeside og en simpel arbejdsprocess. 

 

hjemmeside blog

Web Design

Din online forretning starter med et simpelt og brugervenligt website.

Hyr mig til opsætningen af din nye lækre blog, shop eller hjemmeside.

workshop

Workshops

Vil du gerne selv i gang med opsætningen af din blog, eller ønsker du at blive bedre til at bruge de sociale medier i din markedsføring? 

Lad mig undervise dig!

online markedsføring

Online branding

Skal du i gang med at fange kunderne med email marketing, ønsker du promovering hos dygtige influencers, eller vil du have hjælp til at nå bredere ud via sociale medier?

Det siger kunderne

Jeg elsker at få lov til at arbejde med så mange seje og inspirerende mennesker, som jeg gør. For mig handler det om et samarbejde mellem mine kunder og mig, og jeg går meget op i to-vejs-kommunikation. Når mine kunder er glade, bliver jeg lykkelig.

Lone, Giving.dk

"Katrine har bare været den helt rette for mig, og hendes svar har været letforståelige for en som mig. Totalt Bambi på isen. Jeg er virkelig glad for den blog, hun har lavet til mig.”

Bettina, Mindjourney.dk

"Jeg vidste ingenting om opsætning af blogs, så Katrine har virkelig været en stor hjælp for mig, og jeg kan varmt anbefale et samarbejde med hende.”

Lene, Udebane.dk

"Katrine har været en uvurderlig hjælp. Hun tog mig bogstavelig talt i hånden og hjalp mig i mål fra a-z. Min blog er blevet præcis, som jeg ønskede det, design og funktionsmæssigt.”