Hvem er jeg?

Hej, mit navn er Katrine Lund Løje. Jeg er 30 år, gift med Hans-Kristian og mor til William fra december 2016 og Emily fra januar 2020. Vi bor i Malmø, og elsker at rejse og tage på eventyr. Jeg elsker at give mine anbefalinger til destinationer og gode oplevelser videre. Her på domænet deler jeg derfor rejseguides og tips til at rejse med børn. 

Herudover deler jeg ærligt ud af livet som mor, og giver dig et indblik i vores familieliv samt glimt og tanker fra mit arbejdsliv.

Jeg har været selvstændig siden efteråret 2015, og arbejder blandt andet med web design, online branding, kommunikation, undervisning, online workshops og content creation.

Vil du samarbejde med mig, har du spørgsmål eller andet på hjerte, så kontakt mig endelig. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

    Opt In Image
    Inspiration til dig

    Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du inspiration til dit morliv direkte i din indbakke.

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.