Hvem er jeg?

Hej, mit navn er Katrine Lund Løje. Jeg er en passioneret iværksætter, der har en mission om at hjælpe andre kvinder med at få en succesfuld online business. 

Jeg har været selvstændig on/off siden efteråret 2015, og er i mellemtiden blevet mor til William fra december 2016. Det er fantastisk at være selvstændig med et lille barn, da det giver mere fleksibilitet i hverdagen end i et almindeligt job. 

Her på domænet deler jeg ud af livet som selvstændig kvinde, og jeg ønsker at inspirere og hjælpe andre kvinder, der går med en iværksætterdrøm.

Jeg er medejer af blogfællesskabet Bloggers By Heart og websitet Blogguides.dk, hvor jeg sammen med min veninde, Lise Sommerlund, hjælper bloggere med at få en professionel blog. 

hjemmeside blog

Web Design

Din online forretning starter med et simpelt og brugervenligt website.

Hyr mig til opsætningen af din nye lækre blog, shop eller hjemmeside.

workshop

Workshops

Vil du gerne selv i gang med opsætningen af din blog, eller ønsker du rådgivning i web design, nyhedsbreve eller SEO?

Lad mig undervise dig!

online markedsføring

Online branding

Skal du i gang med at fange kunderne med email marketing, ønsker du promovering hos dygtige influencers, eller vil du have hjælp til at nå bredere ud via sociale medier?

Det siger kunderne

Jeg elsker at få lov til at arbejde med så mange seje og inspirerende mennesker, som jeg gør. For mig handler det om et samarbejde mellem mine kunder og mig, og jeg går meget op i to-vejs-kommunikation. Når mine kunder er glade, bliver jeg lykkelig.

Lone, Giving.dk

"Katrine har bare været den helt rette for mig, og hendes svar har været letforståelige for en som mig. Totalt Bambi på isen. Jeg er virkelig glad for den blog, hun har lavet til mig.”

Bettina, Mindjourney.dk

"Jeg vidste ingenting om opsætning af blogs, så Katrine har virkelig været en stor hjælp for mig, og jeg kan varmt anbefale et samarbejde med hende.”

Lene, Udebane.dk

"Katrine har været en uvurderlig hjælp. Hun tog mig bogstavelig talt i hånden og hjalp mig i mål fra a-z. Min blog er blevet præcis, som jeg ønskede det, design og funktionsmæssigt.”