Fin udsigt over København fra Tårnet på Christiansborg


Vidste du, at man helt gratis kan komme op i toppen af Christiansborg Slot og nyde København fra oven? Jeg fandt først ud af det i sidste uge, da en veninde tog mig med derop. Og det var altså ret fedt, så derfor vil jeg lige give anbefalingen videre til dig.

Tårnet er en del af Christiansborg Slot i København, og indgangen til Tårnet findes i Kongeporten. Tårnet er åbent for alle, og der findes også en populær restaurant deroppe. Det er en god idé at bestille bord på forhånd, hvis du vil spise der, da det er meget populært.


Når du ankommer til Tårnet, skal du igennem en sikkerhedskontrol ligesom i lufthavnen, og herefter vil to elevatorer føre dig helt til tops. Der er gratis adgang og åben tirsdag til søndag fra kl. 11.00 – 21.00.

Når du når toppen, vil du kunne se udover København fra fire store åbne “vinduer”. Det er sjovt at se København fra en anden vinkel end normalt, og du kan faktisk se utrolig langt deroppefra. Hvis vejret er rigtig godt, er der mulighed for at se helt til Sverige.

Find Tårnet på Christiansborg Slot her:

Tårnet, Christiansborgs Slotsplads
1218 København
Læs mere her >

Opt In Image
Inspiration til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du inspiration til dit morliv direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.