Lækker kød-date for to på Urban Deli

Kød fra grillen, pommes frites og bearnaise på Urban Deli Sickla.

Okay, kød-date lyder måske lidt underligt, men jeg lover jer for, at det var lækkert! I går inviterede HK mig på date, hvor menuen stod på masser af kød fra grillen for to personer. Og det smagte virkelig godt!

Jeg havde haft lidt af en øv-dag, og derfor besluttede min betænksomme kæreste sig for, at vi trængte til at komme lidt ud. Og han havde ret – jeg bruger meget af tiden heroppe i Stockholm foran skærmen, så en tur på restaurant lød godt i mine ører. Middagen blev derfor nydt på restauranten Urban Deli Sickla. 🙂

Udover alt det lækre kød, fik vi også sprøde pommes frites og en skøn bearnaise. Bearnaise er uden tvivl min yndlingssovs, så det var en perfekt menu i mine øjne. 😉

Hvis du en dag skulle havne i Stockholms gader, kan jeg godt anbefale dig en middag på Urban Deli. Der ligger flere restauranter i byen, og faktisk også et hotel – det har jeg skrevet lidt om her.

Find Urban Deli Sickla her

Hesselmans Torg 12
131 54 Nacka, Sverige
www.urbandeli.org 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.