Jeg er nomineret til Liebster Award

liebster award
Liebster Award er en blog award, der tildeles til mindre blogs, som har under 1000 følgere. Alle bloggere, der bliver nomineret skal svare på 11 spørgsmål, dele 11 facts om dem selv, nominere 11 nye bloggere og herudover stille 11 spørgsmål til de nye nominerede. Det er et supersjovt koncept, og en god måde at lære nye og mindre bloggere at kende.

Jeg er meget beæret over, at Selfie And The City er blevet nomineret, og sender en stor tak til Laura fra Stinusit.dk for nomineringen.

Reglerne i Liebster Award

1. Tak bloggeren, der nominerede dig.

2. Vis Liebster Award-logoet på din blog. (find det her)

3. Besvar de 11 spørgsmål, som du modtager fra bloggeren, der nominerer dig.

4. Skriv 11 selvvalgte facts om dig selv.

5. Nominer 11 blogs, der har under 1000 følgere.

6. Lav dine egne 11 spørgsmål, som dine nominerede bloggere skal svare på.

Spørgsmål & Svar

Hvorfor begyndte du at blogge?
– Jeg startede min egen blog, da jeg savnede at skrive og blogge, som jeg tidligere havde gjort, da jeg var ansat på Vi Unge. Jeg havde brug for et sted, hvor jeg kunne skrive mine tanker og idéer ned, og en blog var den perfekte platform for mig.

Hvor længe har du blogget?
– Jeg startede min egen blog for over tre år siden, men har også blogget før det på viunge.dk.

Hvorfor skal folk følge din blog?
– Folk skal følge min blog, hvis de gerne vil læse om, hvordan det er, at bo i udlandet og samtidig blive inspireret til deres ferier. Bloggen er også et sted med tips og tanker til kvinder i 20’erne, og har primært fokus på storbylivet.

Hvor ser du dig selv om fem år?
– Puha, det er et svært spørgsmål, og generelt har jeg et princip om ikke at spå om min egen fremtid, men i stedet være i nuet. Jeg vil dog gerne gøre en undtagelse og svare på det uden at gå for meget i detaljer: Jeg ser mig selv som et lykkeligt menneske, der lever af noget, der gør mig glad hver dag. Samtidig håber jeg, at jeg har min egen familie, og at folk jeg elsker, har det godt, og er sunde og raske.

Hvilken blogger inspirerer dig mest?
– Hm hm hm… Endnu et svært spørgsmål. Der er så mange dygtige og kreative bloggere derude, og jeg følger en hel del, så for ikke at skulle vælge mellem mine danske blogkolleger, vil jeg vælge den amerikanske Melyssa fra thenectarcollective.com, der gang på gang inspirerer og udfordrer mig, når det kommer til at blive bedre til at blogge.

Hvad er top tre på din bucket list?
– Jeg vil holde det til tre rejsemål på min to do-liste, og selvom det er et svært valg, så må det på nuværende tidspunkt blive: 1. Australien 2. New Zealand 3. Californien. Ikke de billigste og nemmeste rejsemål, men man har jo lov at drømme. 🙂

Hvilke blogindlæg kan du bedst selv lide at skrive?
– Jeg kan godt lide at lære fra mig og give min viden videre til andre, og derfor deler jeg ud af tips om blogging og online kommunikation på min blog udelukkendelund.dk. Og her på Selfie And The City prøver jeg også at inspirere ved at give rejsetips og inspiration til forskellige rejsemål. Jeg har helt klart en bedre følelse, når jeg udgiver et indlæg, hvis jeg føler, at læserne kan få noget brugbart ud af det. Og det er også de indlæg, jeg helst selv vil læse.

Hvad er din absolut yndlingsfilm?
– Jeg elsker at se film, og synes det er rigtig svært at vælge en film fremfor andre. Men hvis jeg kigger på, hvilke film, jeg har set mest gennem tiden, så må det være Harry Potter-filmene. Jeg har altid elsket både bøgerne og filmene, og der er ingen tvivl om, at det er dem, jeg har set flest gange i mit liv.

Hvad laver du i din fritid udover at blogge?
– Da jeg bor i udlandet med min kæreste, bruger vi en del af vores fritid på at udforske byen og naturområderne, her hvor vi bor. Vi kan godt lide at gå ture sammen og opleve kulturelle ting.

Hvad laver du, når du keder dig?
– Det er utrolig sjældent, at jeg keder mig, men hvis jeg trænger til at slappe af, kan jeg godt lide at lægge mig i sengen og stene en serie på iPad’en.

Hvad er dit go-to-outfit?
– Jeg er ikke den mest kreative, når det kommer til outfits, så et klassisk look med jeans og en skjorte er altid en sikker vinder, når jeg ikke ved, hvad jeg ellers skal tage på.

11 random facts om mig

1. Mit fulde navn er Katrine Lund Nielsen, men jeg bliver ofte bare kaldt for Lund.

2. Jeg har et meget stort dyrehjerte, og har begravet utallige døde fugle i mine forældres baghave som barn. De fik tale og gravsten og det hele.

3. Min kæreste Hans-Kristian og jeg har været sammen siden sommeren 2007. Det er altså snart ni år!

4. Jeg droppede ud af gymnasiet midt i 2.g, og var så heldig at få et job på tøseredaktionen Vi Unge et par måneder efter. Jeg har sidenhen taget en HF-eksamen ved siden af mit arbejde, selvom det at gå i skole bestemt ikke er noget for mig.

5. Jeg bliver hurtigt rørt til tårer, og græder tit til alt ligefra film, “X Factor” og boligprogrammer.

6. Jeg har siden, jeg var barn, brugt mottoet “Smil til verden, og verden smiler til dig”.

7. Jeg er en udtrykstype, der har svært ved at skjule, hvordan jeg har det, både når jeg er glad, og når jeg er ked af det, og jeg kan til tider være ret så temperamentsfuld.

8. I efteråret besluttede jeg mig for at blive selvstændig og i januar i år, startede jeg min virksomhed Udelukkende Lund, hvor jeg hjælper folk med at lave hjemmesider og blogs. Det kan du læse mere om her.

9. Jeg blev hamrende tosset på mine forældre som barn, da jeg fandt ud af, at julemanden ikke fandtes, og at de havde løjet for mig igennem alle disse år. I dag er jeg dog glad for, at de lod mig tro på både ham og tandfeen – det var nu meget hyggeligt.

10. Jeg har en stor svaghed for saltlakrids, som uden tvivl er mit yndlingsslik.

11. Jeg elsker både at dykke og stå på ski, og håber snart, at det bliver muligt med en dykkerferie igen.

Mine 11 nominerede er

Tamara – Sundogfitmor.dk

Louise – Louiserose.dk

Sanne – Scrappesanne.dk

Line – Alleud.dk

Mille – Funnyfinans.dk 

Anne-Mette – Giz-blog.dk

Celia – Truebeauty.dk

Josefine – Leprofashional.com

Maria – Slinkypiinky.dk 

Louise – Lullumut.com

Anne-Dorthe – Annedortheandersen.dk 

11 spørgsmål til de nominerede

1. Hvorfor har du valgt at blogge?

2. Hvad synes du, der er det bedste og det dårligste ved at blogge?

3. Hvilke blogs læser du selv?

4. Hvad er dit bedste ferieminde?

5. Hvor drømmer du om at rejse hen?

6. Hvilke interesser har du udover at blogge?

7. Hvad drømmer du om at opnå i forbindelse med din blog?

8. Hvilken slags ferie er du mest til?

9. Kunne du finde på at bo i udlandet, hvorfor/hvorfor ikke?

10. Hvilken storby kan du bedst lide?

11. Hvad er din yndlings tv-serie?

Så er der vist ikke andet at sige end sæt i gang kære nominerede. Jeg glæder mig til at læse jeres svar, og se, hvem I selv nominerer. 🙂

♡ Katrine

8 Comments

 1. 30. marts 2016 / 16:22

  Tusind tak for nomineringen 🙂 Og spændende læsning! Er det 1000 følgere på Bloglovin’ eller?

  • Katrine
   30. marts 2016 / 17:09

   Så lidt og mange tak 🙂
   Jeg gik ud fra Facebook, men Bloglovin er ligeså fint 🙂

 2. 30. marts 2016 / 16:22

  Tusind tak for nomineringen 🙂 Og spændende læsning! Er det 1000 følgere på Bloglovin’ eller?

  • Katrine
   30. marts 2016 / 17:09

   Så lidt og mange tak 🙂
   Jeg gik ud fra Facebook, men Bloglovin er ligeså fint 🙂

  • Katrine
   30. marts 2016 / 19:14

   Hej Anne-Mette. Det var så lidt 🙂 Fedt, at du vil være med. Jeg glæder mig til at læse det.
   God aften. Knus Katrine

  • Katrine
   30. marts 2016 / 19:14

   Hej Anne-Mette. Det var så lidt 🙂 Fedt, at du vil være med. Jeg glæder mig til at læse det.
   God aften. Knus Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.