Solskin og shopping i London

Kan man være forelsket i en by? Hvis man kan, så er jeg i hvert fald forelsket i London. Selvom jeg har været der nogle gange, så bliver jeg lige fascineret over den hver gang, og jeg oplever altid noget nyt og spændende i den pulserende by.

london

I sidste uge var jeg i London fra onsdag til fredag med mit arbejde og fra fredag til søndag besøgte jeg min veninde, Victoria, der bor og arbejder derovre. Jeg har samlet lidt billeder og lidt inspiration fra den solrige tur lige her.

london themsen

Da mine kolleger og jeg langt om længe fik tjekket ind på hotellet onsdag aften, styrtede vi af sted for at tilfredsstille vores rumlende maver med lækker thaifood i byens hyggelige kvarter Soho.

Næste morgen stod den på E-handels konference hos IBM, hvor vi blev inspireret og lærte en masse om sammenspillet mellem online handel og fysiske butikker.

ibm-london

Aftenen bød på netværksmiddag på det fantastiske sted Vinapolis, hvor der udover lækker mad og drikke blev grint godt igennem, inden aftenen sluttede af på The O Bar i Soho.

vinapolis-london

Fredag besøgte vi butikker, som havde bruge online medier i fysiske butikker, og jeg synes især, at det var sjovt at besøge Burberry, som udover at være en fantastisk flot butik blandt andet havde lavet det sådan, at når man tog et stykke tøj hen foran spejlet i prøverummet, så startede der en video med lige netop det stykke tøj vist på en model, så man kunne se det på og fra alle vinkler. Smart!

burberry-london

Frokosten blev fredag nydt udendørs i det forårs-agtige-vejr på Carnaby Burger Co, der måske serverer byens bedste burger og milkshake!

carnaby burger london

Resten af eftermiddagen stod på masser af shopping med min kollega, Nihal, indtil jeg om aftenen mødtes med min veninde, Victoria, som de sidste to dage skulle tilbringes sammen med.

london shopping

Vi var begge meget trætte efter en travl uge, så fredag aften stod på filmhygge efterfulgt af en weekend med masser af tøsesnak, shopping og en tur i biffen, hvor jeg faldt i søvn. Ups! Men altså filmen var altså bare lige lidt for trættende for mig, især efter at have vandret rundt i Londons gader en helt dag.

Søndag gik turen tilbage til Danmark efter en dejlig brunch på Le Pain, og nu glæder jeg mig bare over, at jeg allerede skal derover igen til december. Jeg er virkelig vild med den by! 🙂

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.