Sp8ces co-working – Smart og billigt kontormiljø for selvstændige

kontormiljø sp8ces

Savner du at have et sted, hvor du kan arbejde, holde møder og netværke med andre selvstændige? Så kan jeg på det varmeste anbefale Sp8ces, der er et smart og billigt kontormiljø, hvor du får adgang til at arbejde fra cool steder i København og Århus. Arbejd i fred og ro, hold møder og netværk med andre selvstændige på blandt andet Tapas-Huset, BoB Bistro, Hotel Absalon, Adina Apartment Hotel med flere.


Du bestemmer selv, hvilke lokationer du arbejder fra, og inklusiv i prisen er der kaffe, te, vand, wifi og strøm. Jeg må hellere også lige nævne, at du har mulighed for at købe mad til fordelagtige medlemspriser, men de fleste steder, kan du også medbringe din egen mad.

Co-working for selvstændige

Et stort plus er, at du som medlem hos Sp&ces, også bliver en del af et smart coworking-koncept, hvor du bliver inviteret til events med andre selvstændige, kommer med i en lukket Facebookgruppe, og har mulighed for at sparre og netværke. Networking er en af de vigtigste ting for mig som selvstændig. Det inspirerer mig, giver mig kunder og lærer mig en masse om at have min egen virksomhed.

Som selvstændig og mor nyder jeg de dage, hvor jeg arbejder ude i byen. Væk fra vasketøjet derhjemme. Det kan godt blive lidt ensomt at være selvstændig, og derfor er det fantastisk at have et lækkert sted at tage hen, hvor du er blandt andre kreative sjæle. Og så er det jo virkelig nice, at lokalerne er nogle af Københavns lækreste.

PS. Skriv gerne, hvis du tilmelder dig Sp8ces, så kan vi jo mødes over en kop te 🙂

Billeder er taget af olivianoel.dk

Lær at lave en blog

Lær, hvordan du laver din egen blog på eget domæne. Jeg viser dig step by step, hvordan du opretter en blog på WordPress helt fra bunden.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

 1. 16. juli 2018 / 13:12

  Hvor lyder det bare som et lækkert koncept – det kan være, at jeg joiner dig, når efteråret kommer:)

  • Katrine
   17. juli 2018 / 06:50

   Det ville være så hyggeligt, Line 🙂 Og ja, det er et supersmart koncept. Er så glad for, at jeg fandt det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.