Det skal jeg efter min barsel


Når min barsel slutter i det nye år, ser min arbejdssituation noget anderledes ud, end den har gjort de sidste fem års tid.

I sommers sagde jeg pænt farvel til Bloggers By Heart, som jeg havde brugt fire år på at opbygge. Jeg havde brug for, at der skulle ske noget andet. At udvikle mig og udfordre mig selv, men jeg vidste ikke, hvad jeg så skulle.

Læs også: Jeg stopper i Bloggers By Heart

Nyt job fra januar 2021

I midten af november blev jeg kontaktet af en bekendt, der skrev, at de på hendes arbejdsplads søgte en stilling, der passede godt til mine kvalifikationer og min erfaring. To samtaler senere stod jeg med en kontrakt i hånden på et job som kommunikationskonsulent hos BroBizz med start i januar 2021.

Det hele er gået ret stærkt, og jeg skal lige vænne mig til tanken om, at min barsel snart er slut, og at Emily skal starte i institution. Det her år er gået virkelig hurtigt, og jeg synes, det er lidt vemodigt, at vi allerede er ved vejs ende. Men når først jeg er ovre den svære tid, jeg synes, det er at aflevere mit barn til andre, så skal det nok blive godt.

Jeg glæder mig til at have fuld fokus på online kommunikation, som er min store passion, at blive udfordret og udvikle mig. Men først er der lige en lang juleferie i vente, som jeg ser meget frem til.

Læs også: En selvkærlig barsel med sund livsstil

Opt In Image
Inspiration til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du inspiration til dit morliv direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.