Inspirerende og billige coworking steder i København

coworking københavn

Savner du at have et sted, hvor du kan arbejde, holde møder og netværke med andre selvstændige? Så læs med her, hvor jeg deler nogle cool coworking steder i København, som er enten billige eller helt gratis.

Som selvstændig nyder jeg de dage, hvor jeg arbejder ude i byen. Væk fra vasketøjet derhjemme. Det kan godt blive lidt ensomt at være selvstændig, og derfor er det fantastisk at have et lækkert sted at tage hen, hvor du er blandt andre kreative sjæle. Og så er det jo virkelig nice, at lokalerne er nogle af Københavns lækreste.

Læs også: Hjemmekontor vs. coworking space

Soho Nomads

noho coworking københavn
NOHO i Kødbyen

Jeg kan på det varmeste anbefale Soho Nomads, der er et smart og billigt coworking koncept, hvor du får adgang til at arbejde fra cool steder i København. Arbejd i fred og ro, hold møder og netværk med andre selvstændige på blandt andet NOHO, Skt. Petri, Manon Les Suites og Babette.

Et stort plus er, at du som medlem hos Soho Nomads, også bliver en del af et erhvervsnetværk, hvor du bliver inviteret til events med andre selvstændige, og har mulighed for at sparre og netværke. Networking er en af de vigtigste ting for mig som selvstændig. Det inspirerer mig, giver mig kunder og lærer mig en masse om at have min egen virksomhed.

Læs også: Sådan opbygger du et professionelt netværk som selvstændig

Du bestemmer selv, hvilke af Soho Nomads lokationer du arbejder fra, og inklusiv i prisen er der wifi og strøm samt mulighed for at tage gæster med, så du kan holde møder. Jeg må hellere også lige nævne, at du har mulighed for at købe mad til fordelagtige medlemspriser.
Frem til den 1. oktober kan du prøve Soho Nomads for kun en krone. Herefter koster det 195 kroner om måneden.

Læs om Soho Nomads her!

Lobby Coworking

Lobby Coworking er en supersmart app, du kan downloade til din telefon helt gratis. Her kan du få et overblik over en masse gratis lokationer, hvorfra du kan arbejde i både København og en masse andre storbyer i verden. Med app’en kan du altid finde det nærmeste coworking sted, der hvor du befinder dig.

Scandic

scandic coworking københavn
Hotel Scandic Kødbyen

Vidste du, at du har mulighed for at arbejde fra forskellige Scandic hoteller i hele landet. Jeg har selv arbejdet en del fra Scandic Kødbyen, som er et superflot hotel med en hyggelig atmosfære.

Comwell

bella sky coworking københavn
Bella Sky

Ligesom Scandic tilbydder Comwell hotellerne også, at du kan arbejde fra deres lokationer helt gratis. Det inkluderer også superlækre Bella Sky, hvor jeg selv har nydt at arbejde fra et par gange.

Arbejdernes Landsbank

Ovenpå Emmerys ved Nørreport har Arbejdernes Landsbank lavet et coworking sted, hvor du har mulighed for at arbejde fra helt gratis. Der plejer at være godt fyldt op, men der er en god atmosfære, det er nemt at komme til og fra, og så kan du jo købe lækkerier fra Emmerys lige nedenunder, hvis sulten eller tørsten skulle melde sig.

Hvor arbejder du fra? Kan du anbefale nogle lækre coworking steder?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.