Brug professionelle portrætbilleder på dit website

brug professionelle portrætbilleder på dit website

Jeg oplever ofte, at folk gerne vil have et flot website, men de vil ikke bruge penge på professionelle portrætbilleder. Det er virkelig ærgerligt, da det visuelle betyder så meget for, hvordan din hjemmeside fremstår.

Hvorfor professionelle portrætbilleder?

brug professionelle portrætbilleder på dit website

Foto: Jogo.dk

Du virker mere professionel, når du har kvalitetsbilleder på din hjemmeside. Det viser, at du går op i kvalitet, og at du tager din virksomhed seriøs.

Billeder er med til at brande dig udadtil, og folk vil gerne købe fra en person, de føler, de kender, og som virker autentisk og troværdig. Når du bruger portrætbilleder i din markedsføring, kan folk bedre mærke personen bag virksomheden, og få en fornemmelse af, hvem de handler med.

Tip! Gode portrætbilleder kan også bruges til dit visitkort, dine sociale medier, nyhedsbreve osv.

Vær dig selv foran kameraet

brug professionelle portrætbilleder på dit website

Foto: Jogo.dk

Måske har du modstand på at få taget professionelle portrætbilleder af dig selv, fordi du synes, det er grænseoverskridende at stå foran kameraet? Det forstår jeg godt, men med de rette folk bag kameraet behøver det slet ikke at være ubehageligt.

Jeg samarbejder selv med virksomheden jogo.dk, der tager supergode og naturlige portrætbilleder. Og jeg lover dig for, at du uden tvivl vil få en sjov oplevelse, når James og Olivia tager billeder af dig. De er et fantastisk team, der får dig til at føle dig godt tilpas foran kameraet.

Da jeg fik taget de fine billeder her i indlægget, havde vi det så sjovt, og jeg synes selv, at mine nye portrætbilleder er meget naturlige og meget mig.

Book professionelle portrætbilleder sammen med dit nye website

Foto: Jogo.dk

Jogo.dk tager kvalitetsbilleder blandt andet til hjemmesider og sociale medier, og de er vildt gode til at få det naturlige frem i folk og ramme den enkeltes personlighed og udstråling. Dette er utrolig vigtigt, når du får taget professionelle billeder til virksomhedsbrug, da billederne skal afspejle dig og din virksomhed.

Hvis du bestiller et website gennem mig, har du også mulighed for at tilkøbe flotte professionelle portrætbilleder taget af Jogo. Fordelen ved at bestille billeder og hjemmeside samlet er, at vi i samarbejde finder frem til en stil, hvor hjemmeside og billeder passer sammen, så dit visuelle udtryk går op i en højere enhed. Kontakt mig for et uforpligtende tilbud.

Bruger du professionelle billeder i din markedsføring?

Opt In Image
Rejsetips til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du rejsetips, gode råd og nyheder direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.