Perfekte bøger til gravide af Cana Buttenschøn

bøger til gravide af cana buttenschøn 40 uger efter og 40 uger inden

Indlægget indeholder reklamelinks

Er du, eller kender du en gravid, der skal forkæles med en lille gave? De fleste gravide er nysgerrige på, hvad der sker i kroppen under en graviditet, og har samtidtig mange spørgsmål. Derfor kan det være rigtig rart at have nogle gode bøger, hvori man kan læse om graviditeten samt tiden efter fødslen. Her i indlægget anmelder jeg Cana Buttenschøns bøger “40 uger inden” og “40 uger efter”, der er perfekte bøger til gravide.

Sidste efterår blev jeg gravid, og i den forbindelse fik jeg Cana Buttenschøns to bøger tilsendt til anmeldelse. Desværre fik jeg en spontan abort, men Cana sendte mig bøgerne alligevel med en sød og personlig hilsen.

Jeg havde ikke lyst til at læse bøgerne efter min spontane abort, så indtil jeg blev gravid igen, har de ligget gemt i skabet i mit natbord. Men nu er begge bøger læst, og de får mine varmeste anbefalinger.

bøger til gravide af cana buttenschøn 40 uger efter og 40 uger inden

Om bøgerne 40 uger inden og 40 uger efter

I bogen “40 uger inden” får du et godt blik i, hvordan det er at være gravid uge efter uge. Du får information og gode råd om alt fra symptomer, første jordemoderbesøg og alt det nye, der sker i din krop. Cana tager dig i hånden, fra du står med den positive test frem til selve fødslen. Hun deler glædeligt ud af alle sine gode råd som både jordemoder og mor til to.

Køb “40 uger inden” hos Gucca.dk (reklamelink)

I “40 uger efter” bliver du klædt på til de første ni måneder efter babys ankomst. Hvordan er det at være nybagt mor, hvilke tanker er normale at have, og hvordan er babys udvikling? Bogen giver dig alle svarene, og jeg ville ønske, jeg selv havde haft den i min første graviditet. For hvordan er det egentlig pludselig at stå der med ansvaret for et lille vidunder, mangle søvn og være usikker på sig selv i sin nye rolle som mor?

Køb “40 uger efter” hos Gucca.dk (reklamelink)

Anmeldelse af bøgerne 40 uger inden og 40 uger efter af Cana Buttenschøn

Bøgerne er humoristiske, og indeholder brugbar og vigtig viden. Cana er både sjov og ærlig i bøgerne, og sammen med hendes jordemoder-viden er det en rigtig god kombi.

Bøgerne er også personlige, men handler stadig om dig som gravid og nybagt mor, og de gav mig både smil på læben, og tårer i øjnene. De kan klart anbefales til dig, der venter barn.

Det er hyggeligt at have noget læsestof under graviditeten, så du bedre kan følge med i og få en forståelse for, hvad der sker med krop og baby. Samtidig er det rart ikke at føle sig alene og forkert i graviditeten og som nybagt mor. Til det er bøgerne rigtig gode, da de tager mange af de mere tabubelagte og svære emner op. Bøgerne kan også sagtens læses, selvom du ikke er førstegangsgravid.

Interesseret i bøgerne? Så kan de købes her (reklamelink)

40 ting du skal vide om din fødsel

Om et par måneder udkommer Canas nye bog “40 ting du skal vide om din fødsel”, og den kan allerede forudbestiltes nu hos Gucca.dk (reklamelink).

Har du nogle gravid-bøger, eller kunne du tænke dig bøgerne af Cana Buttenschøn?

Opt In Image
Rejsetips til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du rejsetips, gode råd og nyheder direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.