Perfekte bøger til gravide af Cana Buttenschøn

bøger til gravide af cana buttenschøn 40 ting du skal vide om din fødsel

Indlægget indeholder reklamelinks

Er du, eller kender du en gravid, der skal forkæles med en lille gave? De fleste gravide er nysgerrige på, hvad der sker i kroppen under en graviditet, og har samtidtig mange spørgsmål. Derfor kan det være rigtig rart at have nogle gode bøger, hvori man kan læse om graviditeten, fødslen samt tiden efter fødslen. Her i indlægget anmelder jeg Cana Buttenschøns bøger “40 uger inden”, “40 uger efter” og “40 ting du skal vide om din fødsel”, der er perfekte bøger til gravide.

Se også: Den fineste barnets bog

Jeg har modtaget alle tre bøger af Cana Buttenschøn til anmeldelse, og de får mine varmeste anbefalinger.

Om bøgerne af Cana Buttenschøn

bøger til gravide af cana buttenschøn 40 uger efter og 40 uger inden

40 uger inden

I bogen “40 uger inden” får du et godt indblik i, hvordan det er at være gravid uge efter uge. Du får information og gode råd om alt fra symptomer, første jordemoderbesøg og alt det nye, der sker i din krop. Cana tager dig i hånden, fra du står med den positive test frem til selve fødslen. Hun deler glædeligt ud af alle sine gode råd som både jordemoder og mor til to.
Køb “40 uger inden” hos Gucca.dk (reklamelink)

40 uger efter

I “40 uger efter” bliver du klædt på til de første ni måneder efter babys ankomst. Hvordan er det at være nybagt mor, hvilke tanker er normale at have, og hvordan er babys udvikling? Bogen giver dig alle svarene, og jeg ville ønske, jeg selv havde haft den i min første graviditet. For hvordan er det egentlig pludselig at stå der med ansvaret for et lille vidunder, mangle søvn og være usikker på sig selv i sin nye rolle som mor?

Køb “40 uger efter” hos Gucca.dk (reklamelink)

40 ting du skal vide om din fødsel

Det er svært at sætte sig ind i, hvordan det er at føde, før du har prøvet det. Du har en masse forestillinger om det, og har uden tvivl også fået en masse historier fortalt. Men hvordan det i virkeligheden er, når du står der midt i det, det kan ingen forklare eller forudsige. Men derfor kan du godt forberede dig, og her er Cana Buttenschøns bog “40 ting du skal vide om din fødsel” rigtig god. Bogen gennemgår alt det, du skal vide op til din fødsel, og du får både en masse brugbar viden, sandheder og ærlige historier. Alt sammen skrevet på en rar og positiv måde, så du går ind i din fødsel med oprejst pande.

Køb “40 ting du skal vide om din fødsel” hos Gucca.dk (reklamelink)

Anmeldelse af bøgerne 40 uger inden, 40 uger efter og 40 ting du skal vide om din fødsel

bøger til gravide af cana buttenschøn 40 ting du skal vide om din fødsel

Bøgerne er humoristiske, og indeholder brugbar og vigtig viden. Cana Buttenschøn er både sjov og ærlig i bøgerne, og sammen med hendes jordemoder-viden er det en rigtig god kombi.

Bøgerne er også personlige, men handler stadig om dig som gravid og nybagt mor, og de gav mig både smil på læben, og tårer i øjnene. De kan klart anbefales til dig, der venter barn.

Det er hyggeligt at have noget læsestof under graviditeten, så du bedre kan følge med i og få en forståelse for, hvad der sker med krop og baby. Samtidig er det rart ikke at føle sig alene og forkert i graviditeten og som nybagt mor. Til det er bøgerne rigtig gode, da de tager mange af de mere tabubelagte og svære emner op. Bøgerne kan også sagtens læses, selvom du ikke er førstegangsgravid.

Jeg elsker den måde, Cana formår at være både professionel og humoristisk på i alle tre bøger. Hun er både ærlig og positiv, og giver dig følelsen af, at det her, det kan du sagtens klare.

Interesseret i bøgerne? Så kan de købes her (reklamelink)

Se også: En sjov bog til den kommende far

Har du læst nogle gode gravid-bøger?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.