Feminin power og et fantastisk iværksætterevent for kvinder

Kvinder er kvinder bedst! Desværre er det ikke altid sandt, men jeg oplever heldigvis ofte kvinder, der støtter og bakker hinanden op. Både i blogfællesskabet Bloggers By Heart, hvor jeg er medejer, og senest i torsdags, da jeg var til et rørende og ærligt iværksætterevent for kvinder arrangeret af Blush.

Blush er et iværksætternetværk for kvinder, jeg er medlem af på Facebook. Jeg har været med i gruppen, siden den åbnede i foråret, og har fra start følt, at det var et godt sted at være.

Som selvstændig går jeg meget op i, at vi ser hinanden som kolleger i stedet for konkurrenter, og at vi løfter hinanden i flok. Den feeling er der heldigvis i BLUSH, så da jeg så de holdt et iværksætterevent, ville jeg vildt gerne med. Jeg havde dog ikke lige pengene til en billet, men så skete der det fantastiske, at min veninde Olivia og jeg vandt billetter. Vi havde en skøn aften med både grin og tårer, og som du kan se på billederne, var der både smukke blomster og flotte kager.

Feminin power

På scenen var der fem forskellige seje kvinder, der holdt foredrag om deres iværksætterrejser. Det var meget inspirerende, og det er her feminin power kommer ind i billedet.

Flere af talerne viste en utrolig ærlighed og sårbarhed, som var meget modig og stærk. Det var ægte og autentisk, og den styrke synes jeg, vi kvinder skal være bedre til at bruge. Jeg vil helt sikkert selv øve mig i, at se en styrke i min sårbarhed i stedet for at se det som en svaghed. For hvis der er noget, jeg synes, der er sejt og modigt, så er det, når nogle tør at vise de hårde ting, og de ting, som gør eller har gjort ondt. Det er de erfaringer, vi lærer af, og det er så megasejt, når folk tør at åbne op.

Lad os løfte i samlet flok

Jeg tror på, vi kommer længst, når vi løfter hinanden. Hvad får du ud af at tale dårligt om andre? Selvom nogle laver det samme arbejde som dig, behøver du ikke at se dem som dine konkurrenter. Se dem som dine kolleger, brug dem til netværk og sparring, lær fra dem og giv dine egne erfaringer videre til dem. Sammen kan vi løfte hinanden. Vi er alle unikke, og der er kunder til os alle.

Tak til Olivia fra rosemedia.dk, der er fotografen bag en del af indlæggets billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.