En sjov bog til den kommende far

bog til den kommende far - du skal være far og du har 40 uger til at fatte det

Indlægget indeholder reklamelinks.

Bogen “Du skal være far, og du har 40 uger til at fatte det” (reklamelink) er skrevet af Thomas Oldrup. Han skrev den, da han som kommende far i 2009, synes han manglede information om graviditet til fædre. Der fandtes talrige bøger henvendt til gravide kvinder, men bøger til den kommende far var begrænset. Derfor besluttede han sig for selv at lave en bog til kommende fædre.

Bogen er skrevet til kommende fædre på en humoristisk måde, hvor hvert kapitel følger graviditetens 40 uger, men jeg kan skrive under på, at bogen også er sjov at læse som gravid kvinde, da man får et lille indblik i mænds tanker. Det er ret sjovt at læse om gravide kvinders særheder fra en mands perspektiv. Faktisk er det den eneste graviditetsbog, vi ejer, og hver lørdag, når jeg går ind i en ny uge, læser vi begge ugens kapitel. Ret hyggeligt 😊

Læs også: Den fineste barnets bog til de første år

De 40 uger

Som sagt er bogen delt op i små kapitler, der følger graviditetens 40 uger. Den forklarer lidt om, hvad der sker med kvinden og barnet i hver uge. Herudover beskriver den, hvilke tanker, mænd kan have i løbet af graviditeten, og hvad man som mand skal være opmærksom på i forhold til sin gravide partner. Den beskriver for eksempel på en sjov måde de humørsvingninger gravide kan have, hvordan lugtesansen udvikler sig til en sporhunds, og hvilke bekymringer, der kan fylde hos den gravide. Herudover finder du forskellige historier fra andre mænd, og personlige beretninger fra Thomas Oldrup selv.

Køb bogen “Du skal være far og du har 40 uger til at fatte det” her

Kender du en kommende far, der skal have bogen?

Læs også: Perfekte bøger til gravide af Cana Buttenschøn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.