Tanker om mit første år i Stockholm


Tiden har det jo med at flyve, og det må man sige, at mit første år i Stockholm har gjort. Men selvom det er vildt at tænke på, at det allerede er et år siden, at jeg flyttede herop, så har det jo også været et virkelig begivenhedsrigt år.

Jeg er blevet rigtig glad for Stockholm. Det er en dejlig by, og især foråret og sommeren er virkelig skøn. Byen har utrolig meget at byde på, og så elsker jeg al den fine natur, som her også er. Det er en supergod kombination, at du har masser af byliv og samtidig mange naturskønne områder med fred og ro.

Stockholm er også et rigtig godt sted at være for børnefamilier, og vi har fået en meget god behandling både i forbindelse med min graviditet, fødsel og barsel. Desværre bor vores familie og venner ikke lige rundt om hjørnet, og selvom jeg er glad for det heroppe, så savner jeg stadig at bo i Danmark.

Dette er også en af grundene til, at jeg har valgt at tage hjem til Danmark i en måneds tid fra midten af maj til midten af juni. Her skal William og jeg bo hos mine forældre og undvære Hans-Kristian i tre uger, da han bliver i Stockholm, hvor han har en masse at se til. Selvom vi før har boet væk fra hinanden i lange perioder, så er det noget sværere at skulle, nu hvor vi har et barn. Jeg synes i hvert fald, det er hårdt at vide, at HK og W ikke skal være sammen i tre uger, men samtidig tror jeg, det bliver rigtig godt med en lang sommerferie i Danmark, og hvorfor ikke udnytte muligheden, nu når jeg har barsel 🙂

Vi bliver tit spurgt om, hvor længe vi bliver i Stockholm, men ærlig talt, så ved vi det ikke. Som det er lige nu, er vi glade for det her, og vi er faldet godt til i vores nye lejlighed. Jeg er begyndt at få nye søde bekendtskaber, HK er glad for sit arbejde, og dagene er igen blevet lyse. Vi tager en dag ad gangen, og tager tingene, som de kommer. Så tiden må vise, hvor vi befinder os henne til næste år.

♡ Katrine

4 Comments

 1. 29. marts 2017 / 21:08

  Hold da op allerede gået 1 år Katrine ???? Godt høre i er glad for det ???? Min veninde bor også i Sverige noget der hedder Almhult ???? Ja jeg har boet her på Lolland snart i 7 år. ????

  • Katrine
   31. marts 2017 / 09:22

   Ja, det er gået stærkt! Okay, det kender jeg ikke. Er hun glad for det der? 🙂

 2. 29. marts 2017 / 21:08

  Hold da op allerede gået 1 år Katrine ???? Godt høre i er glad for det ???? Min veninde bor også i Sverige noget der hedder Almhult ???? Ja jeg har boet her på Lolland snart i 7 år. ????

  • Katrine
   31. marts 2017 / 09:22

   Ja, det er gået stærkt! Okay, det kender jeg ikke. Er hun glad for det der? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.