Den fineste barnets bog til de første år

barnets bog mine første år minder og gemmer

Indlægget indeholder reklamelinks.

Med en barnets bog kan du nemt forevige søde og sjove minder fra dit barns første år. En samling af hyggelige historier og billeder, som både du og barnet kan kigge på med smil på læben.

Læs også: En sjov bog til den kommende far

Supersød og praktisk barnets bog

Jeg er selv glad for bogen “Mine første år – minder og gemmer”. Det særlige ved denne barnets bog er, at den er lavet som et ringbind, så du nemt kan indsætte papirer, plastiklommer og sågar købe ekstra sider, der er lavet specielt til bogen. Det gør bogen mere fleksibel end de andre barnets bøger, jeg har set, og samtidig er jeg helt vild med det fine design, den har.

I “Mine første år – minder og gemmer” (reklamelink) kan du udfylde alt lige fra stamtræ til de første tanker om graviditeten og barnets første ord. Her er masser af plads til både at skrive på og indsætte billeder osv. Bogen går helt op til barnets første skoledag, og er derfor et perfekt lille skattekammer med plads til masser af minder, som både I og barnet senere kan kigge tilbage i.

Jeg er allerede blevet rigtig glad for bogen, hvor jeg blandt andet har udfyldt stamtræet, og sat scanningsbilleder og papirer fra ultralydscanningen ind. Endnu et plus er også, at bogen er fyldt med tips og inspiration til kommende og nybagte forældre.

barnets bog minder og gemmer

Barnets bog “Mine første år” fås i forskellige designs

“Mine første år – minder og gemmer” kan købes på Gucca.dk. Jeg valgte at købe bogen i grøn, da jeg synes, at den både passer til en dreng og en pige, og jeg kunne altså ikke vente med at få fingrene i den, til vi vidste kønnet 😊 Bogen kan også købes i en lyserød pigeudgave her og i en blå drengeudgave her.

Læs også: Perfekte bøger til gravide af Cana Buttenschøn

Har du købt en barnets bog til din lille guldklump?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.