Skal vi tilbage til hverdagen igen?

Vi har i snart tre uger boet hos mine svigerforældre. At være indelukket i lejligheden i Sverige med to små børn blev for meget, og jeg følte ikke, jeg lavede andet end at skælde William ud, som jo selvfølgelig kedede sig og havde krudt i måsen.

Læs også: Om at være gået i hi for coronavirus i Sverige

Mine svigerforældre har god plads og en stor have, så mulighederne her er meget bedre. Samtidig er de meget gæstfrie, og jeg får tid til at arbejde, mens William fodrer geder, høns og katte, og hjælper til i haven.

Ugerne er altså gået med arbejde og familiehygge, og så har jeg også fået lidt mere gang i træningen. Dejligt! Der er også blevet ryddet op i gamle dokumenter, og jeg har smidt gamle skoleopgaver og den slags ud samt sat ting til salg. Jeg elsker at skille mig af med ting, jeg ikke bruger, og har gennem årene fået en mere og mere minimalistisk livsstil 😊

Hjem til Sverige igen

På mandag har jeg fødselsdag, og når vi har fejret den, regner jeg med, at vi tager hjem til Sverige igen. Planen er, at William skal tilbage i børnehave. Han savner sine venner, og selvom vi nyder livet her på landet, bliver det nok meget rart at komme tilbage til hverdagen igen.

Sverige har ikke lukket ned på samme måde som Danmark, da deres strategi er flokimmunitet. Samtidig bor vi et område med mange mennesker, så chancen for at blive smittet føles større end her på landet.

Jeg vil gerne indrømme, jeg ikke er 100 procent tryg ved situationen, men samtidig kan vi jo heller ikke blive ved med at lukke os selv inde. Hvad gør du, skal børnene tilbage i skole/institution efter påske?

Bliver det en trist sommer?

Min 30 års fødselsdag er udskudt til næste år, og Emilys barnedåb er udskudt på ubestemt tid. Jeg synes dog, det er værre for konfirmander og brudepar, der må udskyde deres fester, og jeg gruer for, hvordan sommeren bliver. Jeg tror, der går længe, før vi kan rejse igen, og oplevelserne bliver også få herhjemme, da forlystelsesparker, museer osv. også holder lukket.

Jeg håber, at vi alligevel får en sjov og hyggelig sommer alle sammen, og at det bliver muligt med en tur til stranden. Men der er ikke andet at gøre end at tage en dag ad gangen og få det bedste ud af det. Heldigvis kan vi stadig spise is 😉

Læs også: Gode råd til at være positiv i svære tider

2 Comments

 1. 15. april 2020 / 20:40

  Lyder som en skøn tid I har haft på landet.
  Jeg har tre drenge og den ældste skal forsætte med hjemmeundervisning da han går i 8. De to ‘små’ bliver hjemme i denne uge.
  Men jeg er også meget i tvivl. De hygger sig sammen og jeg underviser dem og det fungerer. Men hvornår skal de tilbage? Jeg ved det ikke….

  De bedste hilsner

  Lise

  • Katrine
   Forfatter
   17. april 2020 / 22:14

   Ja, det var skønt med tre uger på landet. Var ved at blive bims af at være i lejligheden alene med to små børn.
   Nu er vi hjemme igen, og hverdagen er startet. Det er gået rigtig fint indtil videre, og jeg er selv blevet mere afslappet omkring det hele.
   Det lyder til, at I trods denne mærkelige tid har haft det hyggeligt, og det lyder da også til, at de så kan hygge sig lidt med hinanden, drengene.
   Jeg håber, deres start i skole osv. kommer til at gå rigtig godt.
   Kh. Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.