Jeg har undervist på Vi Unge Sommercamp

vi unge sommercamp

Hej derude i den danske sommer.
Jeg sidder pt. i Københavns lufthavn på vej tilbage til Sofia efter nogle hyggelige og travle dage i Danmark. Inden afgang kan jeg lige nå at fortælle lidt om min oplevelse på Vi Unge Sommercamp, hvor jeg havde glæde af at undervise 120 teenagepiger i blogging og mode.

vi unge sommercamp

Jeg ankom til Vi Unge Sommercamp, der blev afholdt i de smukkeste omgivelser på Klintsøgård Idrætsefterskole i Nykøbing Sjælland, onsdag morgen. I løbet af dagen afholdte jeg fire modeworkshops, hvor jeg gav tips til, hvad der klæder dig ud fra din kropsform og dine farver. Der var også tid til, at pigerne kunne lave deres egen stilguide, og der blev virkelig klippeklistret 😊

Onsdag aften var der planlagt surprise for pigerne, som var en tur i biffen til forpremiere på tøsefilmen Pitch Perfect 2. Der var masser af popcron, og det var så hyggeligt!

pitch perfect 2 vi unge sommercamp

Torsdag skulle jeg igen undervise på fire workshops, denne gang i, hvordan man laver en blog. Det var superfedt, og endnu en gang måtte jeg bekræfte mig selv i, at jeg godt kan lide at tage lærer-hatten på. Jeg håber, at pigerne havde en ligeså god oplevelse 😊

Der var også tid til at nyde solen og spise pigernes hjemmelavede cupcakes 😉

Læs også: Minder fra Vi Unge – Tilbageblik på min tid som Frk. Lund

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.