Tag dig sammen, Katrine


Godmorgen 🙂 

Jeg sidder i toget på vej på arbejde, og prøver at lægge en plan for min kommende træning, for nu skal jeg altså i gang igen. 

Forleden spiste jeg denne lækre blåbærkage fra Lagkagehuset med min veninde Isa-tankestreg, derfor skal der løbes!

Siden jeg svømmede de 3,8 km. på Amager Strand, har jeg været rimelig doven, når det kommer til træning, men nu skal det være slut med dårlige undskyldninger, og jeg skal igen til at tage mig sammen. 

Læs også: Copenhagen Ironman 2013

Det gælder dog først fra på mandag, for resten af ugen er jeg fuldt booket. I aften står den på fest hos SBS Discovery Media, i morgen skal jeg besøge min farmor og farfar, lørdag står den på sushi og cocktails med veninderne, og på søndag har jeg en stand sammen med en veninde til et loppemarked på Islands Brygge. (Kom gerne forbi og sig hej)

Men fra på mandag skal der igen svømmes, løbes og trænes i Fitnessworld, og yndlingslakridserne skal lægges på hylden, for det er virkelig vigtigt, at jeg kommer ind i en god rytme inden efterårsvejret for alvor begynder, for når det sker, bliver jeg da først doven. 

Jeg er nærmest blevet afhængig af disse nye lakridser fra Haribo, det er slut nu!

Nu kalder arbejdet, god dag derude i cyberspace 😉

Følg mig på Facebook her >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.