Min julekjole og middag på restaurant Trio

Denne bordeaux kjole er en ældre sag fra Topshop, og den er gået hen og blevet min julekjole. Jeg havde den ikke på sidste jul, da der ikke var plads til maven lige efter min fødsel, men jeg har haft den på nogle tidligere juleaftener, og i år har jeg endnu en gang fundet den frem fra skabet.

Jeg tænker, at jeg skal have den på igen denne juleaften, men jeg havde den også på i går, hvor jeg spiste middag på restaurant Trio.

Da det var i dagtimerne valgte jeg et afslappet outfit med flade støvler og en cardigan over kjolen. Til fest kan den nemt gøres mere festlig med et par høje sko, evt. et bælte i taljen og en pæn jakke.

Restaurant Trio er belligende i Axel Towers i København, og vi fik en lækker tre retters middag 🙂

Forret: Kalvebrissel og jomfruhummer.

Hovedret: Bøf af krogmodnet oksehøjreb.

Dessert: Æble med blegselleri, creme fraiche sorbet og hvid chokolade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.