Påskeferie i Danmark

I torsdags rejste vi til Danmark på påskeferie, og ligesom sidst jeg var hjemme, så har det altså bare været så dejligt at være sammen med familien og veninderne igen.

sofia_wien
Solen skinnede, da vi rejste fra Sofia mod Wien, og i Wien var der tid til både wienerschnitzel, weissbier og Almdudler.

Fredag stod den på girls night out i København, hvor jeg og fire veninder startede med en skøn middag på Grill Royal på Kgs. Nytorv efterfulgt af cocktails på Freuds lidt længere nede af vejen. Det var en virkelig dejlig aften!

Mmm... Moules Frites på Grill Royal.
Mmm… Moules Frites på Grill Royal.

Lørdag aften holdt mine forældre fødselsdagsmiddag for mig sammen med HK og HKs forældre og søskende samt den lille nevø, Asbjørn. 🙂

Jeg blev virkelig forkælet med skøn mad, en fantastisk dessert, dejlige gaver og det smukkeste fødselsdagskort, som min mor selv havde kreeret, og selvom jeg ikke var så meget for at blive et år ældre, så nød jeg at blive fejret.

25_aar_paaske-1022x1024
Fin fødselsdagsfejring <3

Søndag stod på påskefrokost med HKs familie, og i går rejste vi så igen tilbage til Sofia, efter at jeg også lige nåede at spise kage og is hos min farmor og farfar. Det var en dejlig påskeferie med alt for meget mad, mums!

Vi sluttede ferien af med en hotter i Københavns Lufthavn.
Vi sluttede ferien af med en hotter i Københavns Lufthavn.

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.