Fredagsbar på kontoret og lørdag med hjemmespa og mig-tid

fredagsbar_paa_kontoret_og_loerdag_med_hjemmespa_og_mig_tid
I går havde Sanne, som jeg har kontorplads hos, arrangeret fredagsbar kun for kvinder. Hun havde inviteret en masse veninder, og så var der ellers disket op med vin og chips på kontoret fra kl. 15.30.

Det var smadderhyggeligt, og jeg fik øvet mig lidt på mit svanske (når man taler dansk med svenske ord). Det går fremad, men der er stadig mange ting, jeg slet ikke forstår på svensk og en helt masse, som jeg ikke kan sige. Men de var alle søde, forstående og spurgte ind til bulen på maven, så snakken gik da helt okay.

Ved halv otte tiden og en masse glas æblemost senere følte jeg, at det var på tide at vende snuden hjemad. Det er højst sandsynligt det tidligste, jeg har prøvet at gå hjem fra en fredagsbar, men jeg må bare erkende, at graviditeten gør mig træt, og når vi nærmer os 20-tiden om aftenen, trænger jeg til at ligge ned og hvile kroppen. Jeg føler mig pænt ynkelig, men ikke desto mindre, så er det sandheden.

fredagsbar_paa_kontoret_og_loerdag_med_hjemmespa_og_mig_tid3

Her til aften er HK ude med nogle kolleger, så jeg har besluttet, at min aften skal stå på selvforkælelse. Jeg startede derfor aftenen med at afprøve nogle nye skønhedsprodukter, som jeg fik i en goodiebag til et event hos Dahl PR.

Først nød jeg et fodbad, samtidig med at jeg havde masken fra Living Dimensions i ansigtet. Der fulgte ikke nogle brugsanvisning med, men hvad jeg kunne google mig frem til, så er både masken og ansigtscremen til kvinder 50+ 🙂 Jeg brugte dog masken alligevel, og den var yderst behagelig at have på, og min hud virker dejlig blød, efter jeg har smurt den ind i ansigtscremen.

Sidst men ikke mindst masserede jeg mine fødder med fodbalsamen fra Sæbeværkstedet. Selvom der er ved at være langt ned til fødderne, lykkedes det mig halvt liggende i sofaen at få smurt dem godt ind, og det var alle anstrengelserne værd, for det er virkelig en lækker fodbalsam. Den har en dejlig konsistens og duft, og den virker straks blødgørende og beroligende på fødderne – helt perfekt til mine hævede gravid-fødder.

fredagsbar_paa_kontoret_og_loerdag_med_hjemmespa_og_mig_tid4

Resten af aftenen vil jeg bruge på langs med en serie eller en god bog. Jeg har ellers en masse fornuftige ting, som jeg også kunne få tiden til at gå med, men en afslapningaften helt alene er nu mere tiltrængt end en aften med arbejde. Og så har jeg hørt, at jeg skal nyde disse alene-stunder, inden jeg lige om snart skal være mor 🙂

Med ønsket om en lækker lørdag aften til dig, hvad enten du skal slappe af eller ud og svinge træbenet.

2 Comments

 1. Mie
  12. november 2016 / 22:43

  Hold nu op for en dejlig selvforkælelse. Det skal du godt nok nyde ! Og er dig vel ondt. Om ikke så lang tid vil selvforkælelse være en by i Rusland. Dejligt at du gør det, mens tid er.

  • Katrine
   13. november 2016 / 12:02

   Ja, det var en dejlig aften, og du kan tro, at jeg nød det. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.