Et tilbageblik på et begivenhedsrigt 2018 som business mom

Julen er veloverstået, og det er blevet tid til at vinke farvel til 2018 og byde 2019 varmt velkommen. 2018 har været et virkelig begivenhedsrigt år på godt og ondt, men heldigvis mest godt, som min far sagde, da jeg talte med ham om året, der er gået.

Fra fastansat til selvstændig

I starten af 2018 startede jeg i et fuldtidsjob hos “Staten og Kommunernes Indkøbsservice”, men efter to og en halv måned sagde jeg op, da jeg ikke kunne finde mig tilpas i jobbet. Efter lidt panik og tvivl startede jeg op som selvstændig igen, og det har simpelthen været så fedt! Er så glad for min beslutning, og har virkelig nydt at arbejde med min passion og være en #mompreneur

Nye projekter og samarbejder

Året har budt på en masse spændende arbejdsopgaver. Jeg har opsat en masse websites, og hjulpet virksomheder med alt lige fra SEO, blogging, online marketing og GDPR.

Jeg har også indgået et samarbejde med Lise Sommerlund, og sammen har vi startet blogguides.dk og relanceret Bloggers By Heart – et nyt blogunivers, der kommer til at udvikle sig endnu mere i 2019. 

2018 blev også året, hvor jeg endelig fik lavet mit første online kursus “Lær at lave en blog”. En drøm jeg har haft længe, så det var fedt endelig at få den opfyldt. Jeg glæder mig til at lave mere af den slags i det nye år. 

Bagsiden af medaljen 

Selvom jeg elsker at være min egen chef, så er der også tidspunkter, hvor det er hårdt. Du får kun de penge, du selv tjener, og fremtiden kan være svær at spå om. Ydermere kan der ske ting, som forhindrer dig i at arbejde. I august døde min farmor, og i oktober havde jeg en spontan abort. Begge episoder, hvor jeg måtte lægge arbejdet på hylden for en stund.

Et år fuld af gode oplevelser 

Den 1. februar flyttede vi fra Stockholm til Malmø, og vi er blevet rigtig glade for vores nye by. Det er især dejligt at være tættere på familie og venner, og så er jeg ved at opbygge både et personligt og professionelt netværk her i Malmø.

2018 har også været et godt rejseår. I januar var vi på skiferie i Trysil med mine forældre, og i foråret var vi både på en uges charterferie til Kap Verde og på storbyferie i Krakow. I juni var William og jeg med min mor og morbror på Kalymnos i Grækenland, og i september gik turen til Mallorca.

Alt i alt har 2018 været et fantastisk år, og jeg glæder mig til at se, hvad 2019 har at byde på.

Rigtig godt og lykkebringende nytår til dig og dine, og tak fordi du læser med her på bloggen 🙂

Hvad tænker du på, når du kigger tilbage på 2018?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.