Da mine veninder overraskede mig med polterabend

Lørdag morgen blev jeg overrasket af mine tre skønne veninder.

Jeg havde ikke regnet med, at jeg skulle have en polterabend, da Hans-Kristians og mit bryllup blev afholdt som en surprise i forbindelse med Williams barnedåb. En polterabend plejer man jo at holde inden brylluppet, og det kunne de jo ikke, da de ikke vidste, vi skulle giftes, men i lørdags tog mine veninder fusen på mig.

Jeg havde aftalt med min veninde, Sigrid, at vi skulle mødes i Køge til frokost. Desværre kunne de to andre i firkløveret ikke deltage, så det skulle bare være os og William. Troede jeg… Men planerne blev drastisk ændret.

Lørdag morgen fortalte min mor, at hun ville forkæle min far og mig med en lækker brunch, og det er der sådan set ikke noget mærkeligt i, men da hun blev ved med at fastholde, at jeg skulle gå i bad, inden vi spiste, blev jeg lettere irriteret. Godt nok bor jeg hos dem pt., da W og jeg er på ferie i Danmark, men lige der føltes det som om, jeg var teenager igen 😀 Men hun havde en god grund til hendes hundseri, for ikke lang tid efter, jeg kom ud af badet, og stadig blot var iført træningstøj, ringede det på døren.

Med W på armen åbnede jeg døren, og ligesom jeg troede, at der ville stå nogle sælgere eller indsamlere på den anden side, stod mine tre veninder, Sigrid, Søs og Anna, ude foran døren. Jeg blev virkelig overrasket og begejstret, og kom til at råbe så højt, at W brød ud i gråd. Lidt efter troppede min svigermor også op, og så begyndte det lige så stille at gå op for mig, hvad de havde planlagt.

Efter morgenmaden tog min svigermor William med sig, og mine forældre tog til 70 års fødselsdag. Jeg fik besked på at pakke en toilettaske og klæde om, og herefter startede min polterabend med det sjove spil “Den fede pingvin” og et glas bobler.

Pludselig skulle vi køre, og vi satte kurs mod København. Jeg vidste stadig ikke, hvad der skulle ske, så jeg blev vildt glad, da jeg fandt ud, at vi skulle i spa på “Bella Sky”. Her dukkede min veninde Mulle også op, og så stod den ellers på spahygge efterfulgt af en drink i baren på toppen af hotellet.

Skybaren på Bella Sky.
Mine fire smukke veninder <3

Middagen var der også sørget for, og Anna, Sigrid, Søs og jeg nød en fantastisk og smagfuld middag på “Oysters & Grill”, hvor vi fik en masse skaldyr og fisk – og vin selvfølgelig. Det var simpelthen så lækkert, og jeg kan helt klart anbefale dig at prøve “Havets frugter” fra menuen, hvis du er vild med skaldyr. Mums mums mums!

Østers
Lækker mad på Oysters & Grill.
Mere lækker mad!

Min fantastiske polterabend blev afsluttet med drinks og en svingom på “Zoo Bar”, inden den trætte og lidt fulde mor blev hentet og kørt hjem ved midnat. Min far var så sød at være chauffør, og han havde sørget for både vand og lakridser til køreturen 🙂

Drinks på Zoo Bar.

Det var en virkelig dejlig dag og aften, og jeg føler mig så heldig og lykkelig over, at mine veninder arrangerede alt dette for mig i samarbejde med mine forældre og svigerforældre <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.