Williams barnedåb og vores surprise-bryllup

Puha, hvor skal jeg starte… Jeg bliver helt rørt igen, som jeg sidder her og taster. I lørdags fejrede vi Williams barnedåb, og samtidig overraskede Hans-Kristian og jeg gæsterne med surprise-bryllup. Det var en fantastisk og uforglemmelig dag.

Se også: Sjove og fine billeder fra vores bryllup

For et år siden på vores ni års kærestedag, aftalte Hans-Kristian og jeg, at hvis vi skulle giftes, så skulle det være på vores ti års kærestedag, som tilfældigvis viste sig at være en lørdag. Vi ønskede ikke noget stort, men samtidig ville vi gerne fejre dagen med familie og venner. Derfor fik vi den idé at blive gift samtidig med, at William skulle døbes.

Vi besluttede at holde brylluppet hemmeligt, så fokus blev på at fejre William. Det var hans dag, og samtidig ønskede vi en afslappet fest. Vi havde derfor kun fortalt det til vores forældre og søskende, og så havde jeg sagt det til min veninde, Sigrid, da jeg havde brug for en at betro mig til i forhold til tøj osv. Resten af gæsterne blev blot inviteret til barnedåb og sommerfest, og på den måde fik vi samlet dem alle uden at gøre brylluppet til en stor ting.

Det var så sjovt at overraske folk, og dagen blev helt perfekt og nede på jorden, præcis som vi ønskede. Det var en smuk, rørende, hyggelig, sjov og kærlig dag, og jeg er så lykkelig og taknemmelig. Jeg har samlet nogle øjeblikke herunder, da billeder jo som bekendt siger mere end tusind ord 😊

Til sidst skal lyde en stor tak til vores forældre for al deres hjælp, vi havde ikke klaret den uden jer, og også en stor tak til alle vores gæster, som var med til at gøre vores dag magisk. Og nå ja, også stort tak til vejrguderne for solskin og tørvejr 😉

Min far fører mig op ad kirkegulvet.
I do <3
William hos sin gudfar Johannes.
Hans-Kristian hænger et blad med Williams navn på træet i kirken.
Den smukke bryllupskage, som vores forældre overraskede os med.
Sangen fra mine forældre.
Jeg havde lavet en slikbuffet til gæsterne, som var meget populær.

Læs også: Inspiration til en festlig slikbuffet – Sådan gjorde jeg til vores bryllup

8 Comments

 1. 12. juni 2017 / 21:07

  Aih, hvor godt!

  Tillykke til jer alle – det lyder til at have været en skøn dag 🙂

  • Katrine
   16. juni 2017 / 09:57

   Tusind tak 🙂 Og ja, det var en fantastisk dag på alle måder 🙂

 2. 12. juni 2017 / 21:22

  Stort tillykke. Sikke en god ide med deh slik buffet, det tror jeg at jeg kommer til at låne en dag ????

  /Annette

  • Katrine
   16. juni 2017 / 09:57

   Mange tak for det 🙂 Og ja, det skal du helt sikkert gøre, det var virkelig et hit. Jeg er i gang med at lave et indlæg om den, så der kan du måske blive inspireret endnu mere.
   / Katrine

 3. 13. juni 2017 / 01:49

  Hjertelig tillykke, sikke en overraskelse for alle;-)
  Mine forældre gjorde det samme på min søsters & min dåbsdag – men at det så ovenikøbet passede med jeres årsdag er da imponerende… Jeg håber, I alle havde en skøn & uforglemmelig dag! Og sikke en smuk brud du var (og sikke en bryllupskage);-)
  Held & lykke fremover med ægteskabet og alt det andet…
  Smil til dig!
  Laura // LMinside<3

  • Katrine
   16. juni 2017 / 09:55

   Tusind tak, Laura 🙂 Ja, det var ret sjovt, at vi kunne blive gift på vores ti års kærestedag 🙂
   Åhr, hvor er du sød – tak. Og ja, kagen var så flot og smagte fantastisk!
   Mange tak og masser af gode tanker til dig.
   / Katrine

 4. 16. juni 2017 / 13:46

  Stort tillykke med det hele 🙂 Det ser ud til i have en skøn dag

  • Katrine
   16. juni 2017 / 14:45

   Tusind tak, Christina 🙂 Det var en fabelagtig dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.