Klar parat Påskeferie


Yay, så blev det endelig påske. En tid jeg elsker, da det betyder fridage og påskefrokoster, forår og fødselsdag. Påsken falder jo ikke samme sted hvert år, men ofte falder den, når jeg har fødselsdag, jeg er nemlig født Langfredag, og i år fylder jeg 27 på Skærtorsdag.

Det betyder, at jeg og familien tit har fri på min fødselsdag, og så er der lagt op til ekstra fejring med påskeæg og påskekyllinger på fødselsdagsbordet. Sådan husker jeg mine fødselsdage fra min barndom, og i morgen sker det atter igen 🙂

I morgen meget tidlig drager W, HK og jeg menlig mod syd, og lander i København allerede ved 8-tiden, så vi kan nå at spise morgenmad hos mine forældre kl. 10. Hans-Kristians forældre kommer også, og jeg glæder mig rigtig meget til en hyggelig familiebrunch i Danmark.

Fredag har jeg inviteret familie og venner til fødselsdags-påskefrokost, og der er selvfølgelig sild og påskebryg på menuen. Det bliver så hyggeligt!

Vi skal være i Danmark i hele otte dage, og udover fejring af mig, skal mine to søde niecer også have fejret deres fødselsdage. Herudover skal jeg afholde et event for bloggerne hos Bloggers By Heart, og så regner jeg også med at tage min mor og W med en tur i svømmehallen. Der er altså lagt op til en fantastisk påskeferie, og nu vil jeg se at få pakket kufferten – man skal jo have en del mere med, når man rejser med en lille bebs 🙂

Jeg håber også, du får en god påske, og lad os så krydse fingre for at DMI tager fejl, og at vi får masser af solskin!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.