Påskeferie og fødselsdagsfejring i Danmark


Jeg havde fødselsdag Skærtorsdag, og derfor fløj William, Hans-Kristian og jeg hjem til Danmark for at fejre min fødselsdag og holde påskeferie. Torsdag aften ankom vi igen til Stockholm efter en dejlig uge på hjemstavnen.

Flyveturene gik nogenlunde. Vi havde dog et lille uheld både ud og hjem med utætte bleer, og så skal jeg lige hilse og sige, at der ikke er særlig meget plads på et flytoilet, når både ben og ryg på baby skal vaskes… Og på turen til Danmark havde jeg selvfølgelig glemt at pakke rene bukser til William i håndbagagen, så jeg måtte i stedet pakke ham ind i et tæppe, så han ikke havde bare ben resten af turen 😀

Sikke en fest det har været at fylde 27. Min far stod klar med Dannebrog i lufthavnen, da vi ankom, hvorefter turen gik hjem til Stevns. Her diskede mine forældre op med morgenbord til os og Hans-Kristians forældre. Så lækkert!

Om aftenen kom min storebror, svigerinde og to niecer fra Jylland også, og igen havde min mor sørget for et lækkert måltid og en meget skøn marengskage 🙂 Det var rigtig dejligt at se “jyderne” igen, og skønt at de endelig fik hilst på William.

Fredag fortsatte fejringen, da jeg havde inviteret familie og veninder på fødselsdags-påskefrokost. Mine svigerforældre var så søde at lægge stuer til, og både de og mine forældre hjalp med maden.

Det var en rigtig god dag, hvor jeg nød at være i familie og venners lag, og jeg blev virkelig fejret med manér. Jeg elsker at invitere og samle folk, men det er godt nok meget anderledes, når man har en lille søn, der helst vil hænge på sin mor. Så er det altså lidt af en udfordring at være 100 procent tilstede som en god og selskabelig vært. Jeg fik dog heldigvis en masse hjælp i køkkenet, så jeg kunne koncentrere mig om William og gæsterne 🙂

Påskedagene bød også på fødselsdagsfejring for mine to niecer, der fyldte fem og syv år i marts. Så vi har spist virkelig meget kage, og generelt virkelig mange søde sager i påskedagene, så nu står den altså lige på grøntsager det næste stykke tid.

Udover påskehygge og fødselsdagsfejring, holdt jeg også et event for bloggerne hos Bloggers By Heart, besøgte mine bedsteforældre, og var en tur til frisøren. Det blev også til et besøg hos præsten i Store Heddinge Kirke, så vi kunne tale om Williams barnedåb. Der er lige nogle ting, der skal ordnes, da han blandt andet ikke har noget dansk personnummer.

Det har altså været en påskeferie med fuld fart på, og vi har nået en masse og set en masse mennesker, så det har været virkelig skønt, og mit glædes-barometer er igen fyldt fuldt op 🙂

Hvad har du lavet i påsken?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.