Williams tre års fødselsdag – Paw Patrol og Jul i Tivoli

williams tre års fødselsdag

Hip hip hurra for min store dreng, der havde tre års fødselsdag i går den 16/12. Det er ikke til at fatte, at jeg har en søn på tre år, der snart bliver storebror. Tiden flyver virkelig, og han bliver så hurtigt stor. Jeg synes, det er en skøn alder lige nu. Han kan mere og mere, siger mange sjove ting, og det er virkelig bare en alder, hvor der sker så meget udviklingsmæssigt.

I morges sagde han for eksempel, at han havde fødselsdag to gange, og blev ret trist, da jeg fortalte ham, at det havde han desværre ikke, og at hans fødselsdag nu var slut indtil om et år.

Han er dog også lidt af en mini-teenager for tiden. Trodsalder, threenager – kald det, hvad du vil. Hans stædighed er i hvert fald ikke til at tage fejl af. Han er en bestemt dreng, der ved, hvad han vil, og selvom det på sin vis er godt, så kan det også være lidt af en udfordring for os forældre 😉 Min tålmodighed bliver i hvert fald sat på prøve.

Læs også: Et vellykket suttestop for William

Tre års fødselsdag med familien

tre års fødselsdag brunch

William er blevet fejret to dage i træk med den nærmeste familie. Søndag havde vi inviteret til brunch hos Williams farmor og farfar, og her stod den på lækker morgenmad og den flotteste Paw Patrol lagkage, som vi havde købt “ude i byen”.

tre års fødselsdag paw patrol lagkage

William blev forkælet med de sejeste gaver, der blandt andet inkluderede en stor Paw Patrol brandbil og en dinosaur. Heldige kartoffel 😊

I går på selve hans fødselsdag var han i børnehave, hvor de også fejrede ham med fødselsdagssang og leg. Desværre må man ikke have noget med til sin fødselsdag her i Sverige, så vi kunne altså ikke forkæle børnene med kage eller andet.

tre års fødselsdag brandbil

Jul i Tivoli

tre års fødselsdag jul i tivoli

Jeg hentede ham ved halv to tiden i børnehaven, og herefter gik turen til Tivoli, hvor vi mødtes med Williams fire bedsteforældre og Hans-Kristian. Her blev der prøvet nissetog, veteranbiler og karruseller til stor glæde for fødselaren.

Vi spiste fødselsdagsmiddag på Brdr. Price, og herefter stod desserten på lune spanskrør ude i den fortryllende have. Jul i Tivoli er altid en god idé, og i går var ingen undtagelse.

jul i tivoli lune spanskrør

Læs også: Jul i Tivoli – Kom i julestemning på Hjulkøbing Station

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.