Så er vi flyttet til Malmø

flyttet til malmø

En hård flytteweekend er veloverstået, og i nat har vi sovet i vores nye lejlighed i Malmø for første gang 🙂 Vi fik nøglen til lejligheden i torsdags, og herefter gik projekt flyt fra Stockholm til Malmø i gang.

Fredag formiddag kørte Hans-Kristian og jeg til Stockholm, mens William blev passet hos mine forældre. Vi skulle tømme de sidste ting i lejligheden, og gøre den klar til overdragelse. Det var lidt af et projekt at køre over 15 timer i bil på to dage, tømme lejligheden for de sidste ting og rengøre den. Men det var dejligt at få det overstået 🙂

Søndag blev brugt i den nye lejlighed, som ligger i Hyllie i Malmø, på at komme på plads. Heldigvis var mine forældre med, så min mor tog sig af William, og min far hjalp blandt andet med at hente og samle vores nye seng. Vi nåede næsten helt i mål, men mangler stadig lidt møbler, pynt og lamper hist og her.

Jeg føler mig allerede hjemme i vores nye lejlighed, og jeg er sikker på, at vi bliver rigtig glade for at bo her. Det er så lækkert med al den plads, vi har, og at William endelig har fået sit eget værelse 🙂 Jeg lover, der kommer flere billeder, når vi er kommet helt på plads.

Opt In Image
Inspiration til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du inspiration til dit morliv direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.