Sjove og fine billeder fra vores bryllup

Surprise-bryllup og barnedåb på en gang.

I dag er det en uge siden, at Hans-Kristian og jeg blev gift og William døbt, og jeg får stadig sus i maven, når jeg tænker tilbage på den fantastiske dag, vi havde. Det var en uforglemmelig dag fuld af kærlighed, og jeg har samlet lidt billeder herunder, der viser nogle af de sjove og fine detaljer fra vores bryllup og Williams barnedåb.

På vej til kirken – Jeg havde det som inden en eksamen.
Gildesalen er klar til fest.
Vores enkle og fine ringe i hvidguld – købt i Sverige.
Det var med at dukke hovederne, når der skulle kysses på stolene.
En sød elefant på Williams dåbskage.
Hans-Kristian og mig sammen med vores forældre og William.
Vi forsøger os med en brudevals 🙂
Hvem mon griber? 🙂
Efter maden blev der spillet Kroket, Petanque og Kongespil i haven.
Aftensolen nydes <3
Vi sluttede festlighederne af med hygge og grillpølser på terrassen.
Min mors smukke bryllupskort til Hans-Kristian og mig. Se en video med kortet her.
Opt In Image
Inspiration til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du inspiration til dit morliv direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.