Tilbage til hverdagen

Efter to en halv uges ferie i Danmark, gik turen tilbage til Sofia søndag eftermiddag. Det føltes som en ret lang tur til Sofia, og turens højdepunkt var, at jeg fik købt en Almdudler, da vi mellemlandede i Wien lufthavn. Jeg elsker virkelig den østrigske læskedrik 🙂

almdudler

Tilbage i Sofia er det igen blevet hverdag med varme arbejdsdage, og jeg kan slet ikke forstå, at det i morgen er tre uger siden, at jeg rejste til Danmark. Hvor blev den ferie lige af? Jeg kan dog glæde mig over, at jeg allerede skal til Danmark igen om to måneder for at fejre mine forældres sølvbryllup. <3

Ren forkælelse

Ferien derhjemme stod på ren forkælelse. Hans-Kristian og jeg blev vartet op af forældre og svigerforældre, og vi nød det virkelig meget. Det var skønt at smæske os i frikadeller, bøffer fra grillen, koldskål og is mm. Men det er nok også meget godt at komme tilbage til en lidt sundere hverdag. Jeg tror i hvert fald, at jeg lige tager et par uger med masser af salat 🙂

mad_danmark
Lidt af lækkerierne fra ferien.

kort
De første to aftener tilbage i Sofia har stået på afslapning med tøjvask og lidt kortspil på altanen.

katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.