Forberedelserne til Williams barnedåb er i fuld gang

60 foldede servietter klar til barnedåben.

Jeg beklager, der er så stille på bloggen for tiden. Jeg savner at skrive herinde, og har også en masse indlæg i tankerne, men forberedelserne til Williams barnedåb på lørdag er i fuld gang, så jeg har lige sat bloggen lidt på stand-by.

I lørdags ankom Hans-Kristian til Danmark, og livet som græsenke er endelig forbi. Det var skønt at få vores lille familie genforenet igen efter at have været adskilt i over tre uger. Siden i lørdags og frem til onsdag i næste uge bor vi hos Hans-Kristians forældre, og jeg nyder, at vi har en masse fridage sammen.

Denne uge bliver brugt på dåbsforberedelser, da vi skal holde Williams barnedåb på lørdag. Han skal døbes i Store Heddinge Kirke, og herefter kommer der 60 mennesker til sommerfest i Hans-Kristians forældres gildesal. Så der er nok at gøre, især fordi alting tager længere tid, når man også har et barn at passe. Heldigvis får vi en uundværlig hjælp.

I kampens hede har jeg desværre fået mig et rødt og hævet øje, som lægen ikke rigtig kan gøre noget ved, så send gerne positiv energi min vej, så det kan nå at gå væk inden på lørdag.

6 Comments

 1. 7. juni 2017 / 08:32

  Hej Katrine ☺️

  Håber i får en fantastisk god barnedåb på lørdag pudsigt og så ovenikøb på min fødselsdag hi hi ☺️

  God bedring med dit øjets ☺️

  Forsat god dag til jer ☺️

  • Katrine
   7. juni 2017 / 13:06

   Mange tak for det, Pernille 🙂 God dag til dig også 🙂

 2. 7. juni 2017 / 13:02

  Sender positiv energi din vej – og god barnedåb 😀

  • Katrine
   7. juni 2017 / 13:06

   Tusind tak 🙂 God dag til dig!

 3. 7. juni 2017 / 22:33

  Jeg ønsker jeg også en rigtig dejlig dag på lørdag! Det er en stor og festlig dag – nyd den. Jeg håber at dit øje finder lidt ro før dagen, da det måske godt kan ødelægge lidt af idyllen hvis det driller.

  Mange hilsner Malin (fra Bromma 😉 )

  • Katrine
   8. juni 2017 / 07:39

   Tusind tak, Malin 🙂 Det går heldigvis den rigtige vej med øjet, så jeg håber, det er helt væk på lørdag. God dag til dig 🙂
   Mange hilsner Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.