Weekend uden internet

image

Det er sådan her, hvor vi bor, at vi skal betale forud for internettet på et kontor hver måned. Vi havde dog begge glemt, at der skulle betales senest i går, for at fornye internettet endnu en måned. Det betyder, at vi ikke har noget wifi denne weekend. Kontoret åbner nemlig først igen på mandag.

Jeg havde ellers en masse ting planlagt her til bloggen, men det må vente, for det er altså ret besværligt at blogge fra mobilen, hvilket jeg gør lige nu. Men hvad gør man ikke for at få sit daglige fix 😉 Thank god for mit mobilabonnement med gratis data, så er jeg da ikke koblet helt fra.

I stedet for at blogge, har jeg brugt formiddagen på oprydning, og nu vil jeg sætte mig med en bog på altanen og slappe lidt af, inden jeg skal mødes med mine kolleger på en serbisk restaurant i eftermiddag.

God weekend til dig på den anden side af skærmen <3

2 Comments

 1. Lis Schou Nielsen
  23. maj 2015 / 12:49

  Det er nok meget sundt 😉 God fornøjelse med spisningen og weekenden! (Nu er du sikker på, at der ikke er lukket på mandag også? Det er helligdag her i Danmark :))

  • Katrine
   23. maj 2015 / 13:17

   Du har helt ret, Lis. Nyder nu egentlig også bare at sidde på altanen med en god bog 🙂
   Ja, desværre er det ikke helligdag i Bulgarien på mandag.
   Tak, og også god weekend til dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.