Planerne for en stille og rolig julemåned

planerne_for_en_stille_og_rolig_julemaaned
Glædelig juuul 🙂 Så blev det 1. december, og det betyder vinter og julehygge. Jeg er stor fan af julen, men i år bliver den lidt anderledes, end den plejer at være – i hvert fald en hel del mere stille og rolig.

Jeg plejer altid at skulle til to-tre julefrokoster, men i år er der nul på programmet. Mine veninder holder vores årlige julefrokost i morgen, og jeg er så trist over, at jeg ikke kan være med, men sådan er det nu en gang, når man er højgravid, og bor i udlandet.

Til gengæld får jeg besøg af min mor i aften, som skal være her helt til på søndag, og planen er, at vi skal bage julesmåkager, høre julemusik og rigtig julehygge. Det bliver så skønt!

Ellers har jeg ikke de store juleplaner før end selve julen, som skal holdes med både mine forældre, Hans-Kristians forældre og Hans-Kristians lillebror i et hus, som vi har lejet heroppe lidt uden for Stockholm. Det er virkelig dejligt, at de kommer herop og holder jul med os, når nu jeg ikke rigtig kan bevæge mig til Danmark, så tæt på terminen.

December står også på masser af arbejde, da jeg skal have afsluttet alle mine projekter, inden jeg går på barsel og juleferie lillejuleaften. I denne måned står jeg også for at administrere Bloggers By Hearts julekalender, hvor du hver dag frem til jul kan læse et nyt juleindlæg fra en af vores seje bloggere. Jeg åbnede selv kalenderen i går med dette indlæg om at holde jul i udlandet.

Husk også, at du de næste tre søndage kan deltage i mine adventskonkurrencer.

Ellers vil jeg bare ønske dig en rigtig glædelig december med masser af hygge, og hvis du skal til julefrokost, så drik en sneøl for mig 😉

4 Comments

 1. 1. december 2016 / 18:00

  Åhr, jul i Stockholm det lyder meget romantisk! Jeg håber du får alletiders december! ❤️

  • Katrine
   2. december 2016 / 10:19

   Tusind tak og meget i lige måde 🙂 Ja, her er rigtig hyggeligt heroppe i december, og så er chancerne for hvid jul gode 🙂

 2. 2. december 2016 / 13:38

  Lyder som en rigtig hyggelig weekend du har i vente og skønt med samlet familiejul og slet ikke dårligt at gå ind i det nye år velvidende at man går fra 2 til 3. Kram herfra og god weekend

  • Katrine
   2. december 2016 / 18:13

   Tak Dorte 🙂 Weekenden er i hvert fald rigtig hyggelig indtil videre. Vi har fået bagt både jødekager og finskbrød i dag, og i morgen står den på brunkager 🙂 Og ja, det er så skønt, at familien kommer helt herop til jul. Og det bliver en meget stille og rolig nytårsaften, men samtidig starten på et virkelig spændende år.
   Knus og god weekend til dig også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.