Hverdagsglimt og vores planer for den søde juletid

 Glædelig 1. december 🙂 Selvom jeg endnu ikke er i julestemning, er jeg i hopla over, at den søde juletid starter i dag. Vi har mange gode planer, og jeg er sikker på, at vi kommer til at hygge os rigtig meget.

Vincent og William leger på Tekniska Museet.

Vi har også hygget os i denne sidste efterårsuge, og William og jeg har blandt andet været på Tekniska Museet i Stockholm med Vincent og Louise. Det var et rigtig godt sted for børn, da der var masser af plads til, at de kunne kravle rundt og undersøge en masse. Hjemturen var også en oplevelse i sig selv, da vi besluttede os for at gå, så ungerne kunne tage sig en lur. Vi kom dog lidt på omveje, gik på mudderet stier i regnvejr og mørke, og var omtrent en halv time længere undervejs end planlagt, men drengene fik sovet.

Vi har også set Anne og hendes lille søn på omkring ti uger, og når man ser ham i forhold til William, er det ikke til at fatte, hvor stærkt udviklingen går i babyernes første leveår. Det er altså helt vildt utroligt, hvad der sker på så kort tid.

En lækker drink til moms’ night out og min nye fine clutch.

Onsdag aften stod den på moms’ night out, og det var meningen, at vi skulle spise sushi. Jeg havde stået for reservationen af stedet, men da vi var otte i stedet for seks, som jeg havde booket til, kunne vi desværre ikke få plads. Heldigvis var Louise og jeg taget derhen en halv time før, vi havde aftalt at mødes med de andre, så efter nogle forgæves forsøg, fandt vi en restaurant med et ledigt bord. Pyha, det var sgu heldigt! Selv på en onsdag er det virkelig svært at finde et sted at spise i Stockholm, hvis du ikke har reserveret bord på forhånd.

Sushien blev derfor skiftet ud med steak, og selvom jeg havde glædet mig til makiruller, var det nu heller ikke dårligt med bøf og bearnaise. Det vigtigste var det labre selskab af syv danske mødre, som gjorde aftenen sjov og hyggelig.

I går havde jeg en af de der dage, hvor alt går galt. Du taber ting, vrøvler og dummer dig uafbrudt. Kender du det? Det var ikke engang fordi, jeg havde tømmermænd, jeg var bare SÅ træt og havde en del, jeg skulle ordne, hvilket var en dum kombi. Ingen kom dog noget til og kl. 20.30 gik jeg i seng med god samvittighed og et smil på læben over, at jeg ville vågne op til jul.

Vores planer for december

December starter godt, William og jeg har nemlig en legeaftale i dag med Alexandra og hendes søn Theodor fra den svenske mødregruppe. Det er alt for længe siden, vi har set dem, men Alexandra er ikke længere på barsel, og kan derfor ikke ses så ofte som før. Men i dag skal vi endelig ses.

Bloggers By Hearts julekalender er også startet i dag, og det er da om noget med til at få mig i julehumør. Du kan følge med i kalenderen hver dag hele december lige her!

På søndag, når det er første advent, kører vores lille familie nordpå til byen Gävle, hvor vi skal se, når den store julebuk rejses på torvet i den lille by. Det er en gammel tradition i byen, og efter at have set en dokumentar om det, besluttede vi os for, at det skulle vi da opleve.

I næste uge er det planen, at jeg skal med veninderne og deres børn på julemarked på Stortorget i Gamla Stan, hvilket jeg glæder mig til. De er rigtig gode til at pynte op til jul her i Stockholm, men jeg nåede ikke at opleve så meget julestemning sidste år, da jeg var højgravid og havde svært ved at flytte fødderne 😀

Den 9. december tager William og jeg på tidlig juleferie til Danmark, og her skal vi blandt andet til julehygge hos min morbror, fejre Williams første fødselsdag, bage julesmåkager og selvfølgelig holde juleaften. Jeg glæder mig så meget, for selvom min yndlingsårstid er sommer, så er december min yndlingsmåned. Og nå jo, så er der jo også VM i kvindehåndbold, hvilket bliver den eneste “julekalender” jeg skal se i TV i år.

Hvordan ser dine planer ud for december?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.