Minder fra Vi Unge

Jeg har siddet og kigget i gemmerne og fundet billeder fra Vi Unge. Sikke nogle fantastiske minder – jeg bliver helt nostalgisk, og derfor er der her lidt fra min tid som Frk. Lund på verdens sejeste tøseblad, Vi Unge.

vi unge

De bedste tøser
Vi Unge redaktionen består af de sødeste tøser, og da jeg arbejdede der, var sammenholdet helt i top. Jeg ser stadigvæk mange af pigerne i dag, og de betyder så meget for mig! Og når jeg tænker tilbage, er det helt klart dem, der gjorde min tid på Vi Unge til noget helt særligt.

De sødeste læsere
Vi Unges læsere er skønne, de er så åbne og imødekommende, og giver så meget af sig selv. Jeg var selv kun 18 år, da jeg fik job på Vi Unge, og det var en fantastisk oplevelse at komme så tæt på og møde så mange søde teenagepiger, som har givet mig så mange smil på læberne.

De sejeste stjerner
Der er ingen tvivl om, at det var en ubeskrivelig fed oplevelse at få lov til at interviewe nogle af Danmarks sejeste stjerner. Jeg har lært så meget af det og mødt så mange fantastiske mennesker, som det har været en fornøjelse at interviewe og lære at kende.

Nedenfor er billeder af mig sammen med nogle af de stjerner, jeg har været så heldig at møde.

ulrik wilbek
Jeg var meget beæret over at møde Ulrik Wilbek
ole henriksen
Den sødeste mand, Ole Henriksen, det gav mit et stort kindkys
seebach
Rasmus Seebach er altid i godt humør
basim
Basim lærte mig at danse, da han var med i “Vild med Dans”
christopher
Charmerende Christopher
cheryl cole
Det var stort at få lov til at interviewe Cheryl Cole i England
Opt In Image
Rejsetips til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du rejsetips, gode råd og nyheder direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.