Minder fra Vi Unge – Tilbageblik på min tid som Frk. Lund

Jeg har siddet og kigget i gemmerne og fundet billeder fra Vi Unge. Sikke nogle fantastiske minder – jeg bliver helt nostalgisk, og derfor er der her lidt fra min tid som Frk. Lund på verdens sejeste tøseblad, Vi Unge.

De bedste tøser

Vi Unge redaktionen består af de sødeste tøser, og da jeg arbejdede der, var sammenholdet helt i top. Jeg ser stadigvæk mange af pigerne i dag, og de betyder så meget for mig! Og når jeg tænker tilbage, er det helt klart dem, der gjorde min tid på Vi Unge til noget helt særligt.

De sødeste læsere

Vi Unges læsere er skønne, de er så åbne og imødekommende, og giver så meget af sig selv. Jeg var selv kun 18 år, da jeg fik job på Vi Unge, og det var en fantastisk oplevelse at komme så tæt på og møde så mange søde teenagepiger, som har givet mig så mange smil på læberne.

De sejeste stjerner

Der er ingen tvivl om, at det var en ubeskrivelig fed oplevelse at få lov til at interviewe nogle af Danmarks sejeste stjerner. Jeg har lært så meget af det og mødt så mange fantastiske mennesker, som det har været en fornøjelse at interviewe og lære at kende.

Nedenfor er billeder af mig sammen med nogle af de stjerner, jeg har været så heldig at møde.

vi unge ulrik wilbek frk lund
Jeg var meget beæret over at møde Ulrik Wilbek
rasmus seebach frk lund vi unge
Rasmus Seebach er altid i godt humør
basim frk lund vi unge
Basim lærte mig at danse, da han var med i “Vild med Dans”
christopher vi unge frk lund
Charmerende Christopher
cheryl cole vi unge frk lund
Det var stort at få lov til at interviewe Cheryl Cole i London

Læs også: Om dengang jeg interviewede Cheryl Cole i London

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.