En god sommer i vente

Sommeren står for døren, og jeg er sikker på, at det bliver en god en af slagsen! Sommervejret har for længst ramt Sofia, og jeg nyder det! Samtidig er jeg lidt bange for, hvor varmt det bliver, når vi når juli, og om min blege danskerkrop kan klare det. Solcreme og aircon bliver helt klart min redning, og så skal jeg altså også have købt mig den sommerhat, jeg har snakket om så længe!

En_god_sommer_i_vente
Sommer, sommer og sol. Stråhatten er fra H&M.

Sommeren starter på den bedst tænkelige måde med to besøg fra Danmark, først kommer Hans-Kristians forældre på besøg, og lige bagefter flyver min veninde, Mulle, ind. Jeg glæder mig helt vildt! Det bliver fantastisk at vise svigerforældrene Sofia, og hvor vi bor, og jeg kan slet ikke vente til en forlænget weekend med ren venindehygge og kolde cocktails. Woop woop.

Sommerferien i Danmark i slutningen af juli er også allerede planlagt, og jeg glæder mig rigtig meget til igen at sætte mine ben på dansk jord. Jeg har også allerede bestilt godt vejr. Jeg skal nemlig holde en forsinket 25 års fødselsdagsfest i mine forældres have med buffet, dans og kolde øl, så Marie Marie Marolle har altså bare at be om godt vejr.

Ellers har jeg ikke som sådan nogle planer for sommeren, og selvom jeg helt sikkert kommer til at savne grillaftener med veninderne på Bryggen og lune sommeraftener på mine forældres båd, så glæder jeg mig til at holde sommer i Bulgarien, hvor vi forhåbentlig også får tid til at køre en tur til Sortehavet eller måske Grækenland. Det lyder da rimelig blæret, ik?

Har du lagt nogle planer for sommeren?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.