Serbisk middag med kolleger

image

I går eftermiddags var jeg til en hyggelig middag med mine danske kolleger på en serbisk restaurant her i Sofia.
Maden var lækker, selskabet hyggeligt, og det var en super eftermiddag og aften.

Jeg kan godt savne sociale ting her i Sofia en gang imellem, så det var skønt med en aften ude, hvor der blev snakket godt igennem og grint en masse. Senere i dag skal jeg være social igen, da jeg skal hænge ud med min bulgarske kollega, Neli. 🙂

God pinse til jer hjemme i Danmark, det bliver ikke fejret her i Bulgarien, til gengæld er det “Culture and Literacy Day” i dag, som er en bulgarsk helligdag, der fejrer bulgarsk uddannelse og kultur samt det kyrilliske alfabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.