Dejlige solskinsdage i Danmark

fly
Jeg sidder pt. i Warszawa Lufthavn i Polen på vej tilbage til Sofia efter fem dejlige solskinsdage i Danmark. Dagene har været fyldt med gode oplevelser, og udover at være på Vi Unge Sommercamp, har jeg også haft tid til at hygge med familien og veninderne. Se selv her:

hundige_havn
Mine søde forældre hentede mig i lufthavnen tirsdag aften, hvorefter vi kørte ned til deres båd i Hundige Havn.

flaeskesteg_maagen
Her inviterede de på flæskesteg på Café Mågen, hvorefter vi fik koldskål og jordbær til dessert ombord på båden. Dejlig dansk 🙂

oill
På vej til Vi Unge Sommercamp i mine nye sneakers fra Oill. Kan købes her til 300 kr.

bryggen_piger
Der var også tid til tøsehygge med veninderne i sommervejret i mit gamle hood på Bryggen. <3

hos_farmor_farfar
Det var også skønt at besøge min farmor og farfar igen. Min farmor servede en lækker, hjemmelavet jordbærkage, og herudover nød jeg synet af de smukke roser i deres have.

mors_graeske_mad
Jeg fik også set min bedste og morfar, som kom til grillmad i mine forældres have. Mors mad er nu bedst 😉

Dagene i Danmark gik alt for stærkt, og jeg ville gerne være blevet længere. Jeg glæder mig dog også til at komme tilbage til Sofia og se Hans-Kristian igen, og heldigvis er der kun 19 dage til, at jeg endnu en gang sætter mine fødder på dansk jord.

God søndag <3

katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.