Søndag med shopping og gåtur i solen

Sikke’n dejlig dag det er i dag, lalalala 🙂 Dagen startede skønt med hjemmelavede amerikanske pandekager efterfulgt af lidt formiddagsshopping. Jeg har et stykke tid været på jagt efter min yndlingspudder fra MAC, men den har ikke været til at støve op her i Sofia, da den er udsolgt. I stedet endte jeg med at købe en pudder fra Sephora. Jeg har aldrig prøvet den før, så jeg er spændt på at prøve den i morgen.

makeup_sofia

Den BB Cream fra Maybelline, jeg plejer at bruge, er heller ikke at finde her i Sofia, så jeg måtte derfor købe en anden variant end normalt. Jeg er sådan en type, der køber de samme produkter igen og igen, når jeg først har fundet mig et favoritprodukt, så jeg er lidt ked af, at jeg nu måtte finde mig et alternativ. I fremtiden står den helt klart på online shopping, så jeg kan få lige det, jeg ønsker mig 🙂 Jeg har for resten også nået at lave en miniguide til at spare penge på online shopping i dag, se den her.

ikea

Da beautyprodukterne var på plads gik turen til IKEA, da vi manglede et par praktiske ting til hjemmet, og som I kan se på billedet ovenfor, så gjorde Hans-Kristian mig hurtigt til pakkeæsel. 😉 Udover de praktiske ting, faldt jeg over de her søde sommerfulge-kort, som jeg tænker, at jeg vil bruge som fødselsdagskort.

???????????????????????????????

Inden aftensmaden nåede vi også lige at nyde det dejlige solskinsvejr med en gåtur i den skønne natur, hvor vi bor.

simeonovo_1

simeonovo_2

simeonovo_3

simeonovo_4

Jeg håber også, at du har haft en dejlig søndag 🙂

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.