Weekend fyldt med livretter


Efter en hektisk uge, var det skønt at komme hjem til mine forældre, hvor fredag aften stod på afslapning foran fjerneren, men inden det, diskede min mor op med en af mine yndlingsretter, fra jeg var lille, mors frikadeller med pastaskruer.

frikadeller, pasta, skruer, pastaskruer, mors mad, mad, livret


Lørdag fik mine forældre nogle venner på besøg, og her havde min mutti igen tryllet i køkkenet og lavet endnu en af mine livretter, nemlig græsk mad. MUMS! Ikke for at prale, men min mor er ret kreativ og havde dækket et flot bord med hjemmelavede bordkort.

Desserten stod på is og brownie, og en rygepause blev det også til, næsten 😉

dessert, mad, is, aftensmad, mor, græsk, grækenland, kød, salat, kreativ, bordpynt, bord, bordkort, karton, hjerte, is, brownie, lakridspibe

Søndag besøgte jeg min farmor og farfar, som forkælede mig med æbleskiver, og søndag aften var jeg på besøg hos min Bedste sammen med mine forældre, min morfar og min onkel, hvor vi holdte Mortens aften med den tradionelle andesteg og alt, hvad der hører til samt en blommetrifli til dessert.

Det var en rigtig hyggelig weekend, og jeg var vild med alt den skønne mad, men hold da op, hvor blev jeg mæt.

Jeg håber også, at du har haft en hyggelig weekend!

Følg mig på Instagram og Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.