Forpremiere på Hannibal og Oblivion

I går var jeg til forpremiere med min veninde, Leela, på tv-serien “Hannibal”, der har Mads Mikkelsen i hovedrollen. Serien starter på Kanal 5 på søndag kl. 21.00, og hvis du er vild med krimi og psykologiske thrillers, så er det helt klart værd at kigge med.

Serien har haft premiere i USA og ligger med en score på 8,4 ud af ti på IMDB, og jeg er helt enig, jeg synes seriens første afsnit er godt skruet sammen. Den er spændende, gav mig gåsehud og samtidig lyst til at se mere, hvis jeg altså tør… For der er virkelig lagt op til masser af uhygge, når vores egen danske Mads Mikkelsen, som jeg for resten synes gør det super, træder frem på skærmen som psykiateren og kannibalen Hannibal Lechter.

forpremiere, oblivion, hannibal, mads mikkelsen, tom cruise,

Det var et superhyggeligt arrangement Kanal 5 havde stablet på benene i Empire Bio med blå løber, skeletter på den ellers lækre buffet, og masser af godt til ganen og de søde tænder.

Udover at se første afsnit af Hannibal, var der også forpremiere på den nye film med Tom Cruise “Oblivion”. Her er min begejstring dog ikke ligeså stor, da jeg aldrig rigtig blev fænget af filmen, men mere bare forvirret og kvalm over Tom Cruises helteskikkelse, der var så poleret og perfekt, at det var for meget af det gode. Dog kunne jeg godt lide filmens kulisser af ruinerne på jorden, det var ret fedt lavet. Så hvis du er vild med Science Fiction om jordens undergang, er filmen måske noget for dig, men jeg vil kun give den to ud af fem stjerner. (Den ene stjerne går til Nikolaj Coster Waldau for sin rolle i filmen).

forpremiere, oblivion, hannibal, mads mikkelsen, tom cruise,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.