En veloverstået jul

Jeg har haft en travl og hyggelig juleferie indtil videre, og derfor har jeg slet ikke fået skrevet på bloggen. Det er jeg ret ked af, og derfor er her et indlæg om ugen, der er gået siden sidst.

Læs også: Glædelig jul til jer alle

Den 24. december blev der fejret jul med manér hos mine forældre. Som du måske har læst i mit sidste indlæg, så var det en lidt anderledes jul, da der ikke var særlig mange julegaver. Vi har nemlig aftalt i familien kun at give til dem under 18 år. Den aftale var dog ikke lavet med min kærestes familie, så det blev til et par fine gaver under træet alligevel, og så vandt jeg også nogle lækre sager i pakkelegen. Jeg var bange for, om det ville være den samme jul uden julegaver, men det var det heldigvis. Jeg havde en skøn juleaften!

juleaften 13
Juleaften med lækker julemad og pakkeleg.

1. og 2. juledag stod den på afslapning, en gåtur ved vandet med kæresten og hans forældre og selvfølgelig en masse rester af julemaden.

juledag 13
Gåtur ved stranden i Fakse Ladeplads.

Årets familiejulefrokoster blev afholdt fredag og lørdag, og selvom jeg elsker sild og alt, hvad der hører sig til en julefrokost (undtagen snaps), så var det altså ret svært at klemme mere julemad ned. Men lækkert og hyggeligt var det!

Søndag stod på filmhygge i sengen det meste af dagen med min kæreste indtil mørket faldt på, hvor vi tog os sammen til at tage ind til byen og udsalgsshoppe.

udsalgsshopping jul 13
To nye kjoler fra Topshop og burger på Meyers Deli i Magasin.

I går var en travl dag, der startede med en times træning i Fitnessworld, dejligt at få lidt af julemaden forbrændt. Herefter gik turen til Stevns, hvor min kæreste og jeg hjalp min kærestes storesøster med at flytte. (Hvilket betød at jeg skulle køre traktor 😉 ) Da vi var færdige med flytningen tog vi tilbage til København og så Gravity i 3D i Cinemaxx. Hold op, hvor var det en flot film, som jeg er dybt imponeret over!

traktor
Traktorkørsel på landet.

I dag står den på fest og hygge, når 2014 skal bydes velkommen. Godt nytår derude. Pas nu rigtig godt på jer selv og hinanden.