Interview med mig på Intentional Expat

interview

For nogle uger siden kom jeg i kontakt med Melissa, der har bloggen intentionalexpat.com. Det er en rejseblog, der handler om det at leve og arbejde i andet land, og Melissa spurgte, om jeg ville fortælle om min oplevelse med at flytte til Bulgarien. Det ville jeg selvfølgelig gerne, og det er der kommet et interview ud af. Jeg synes selv, at det er blevet ret godt, og hvis du er interesseret, kan du læse det her.

Hvad fortæller jeg så om i interviewet?

I interviewet fortæller jer om mine bedste rejseoplevelser, og om at bo i et fremmede land. Jeg giver også mine bedste tips til andre, der overvejer at bo i et andet land, og så deler jeg min bucket list over nogle af de steder, jeg gerne vil rejse til. Det er svært at vælge mellem de mange spændende og smukke steder i verden, men højt på min liste er blandt andet Australien, Californien, New Zealand, Tanzania, Rom, Barcelona, Grønland, Canada, Tokyo og Maldiverne. Der er nok at spare sammen til i hvert fald 🙂

Hvilke steder står øverst på din bucket list?

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.