Følg din drøm med coachen Anne Deppe


Jeg er faldet over den superseje blogger, foredragsholder og coach, Anne Deppe. Hun er springfyldt med energi og godt humør, og for mig er hun en vaskeægte powerkvinde. Jeg bliver i hvert fald super inspireret af hende, og så drømmer jeg om at blive selvstændig ligesom hende en dag.

Hun kalder sig selv en skæv type, der gerne vil hjælpe og inspirere andre skæve typer til at følge deres drømme, og her har jeg udvalgt tre af hendes videoer fra Deppe TV, som har inspireret mig. Jeg synes, at hun er rigtig god til at snakke om de udfordringer, man kan have, når man gerne vil udleve sin drøm, og hun har allerede fået mig til at udfordre mig selv en lille smule mere.

Hvis du vil vide mere om Anne Deppe, så tjek hendes hjemmeside ud på annedeppe.com.

Opt In Image
Inspiration til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du inspiration til dit morliv direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

 1. 19. april 2015 / 06:16

  Hej Katrine,

  Tusinde tak for de fantastiske ord! Det glæder mig rigtig meget at læse.

  Hvis du har lyst, så lad os hooke op på FB, der er mange gode debatter om drømme og svære dage og fantastiske dage.

  Hav en skøn søndag!

  Mange kærlige hilsner
  Anne

  • Katrine
   19. april 2015 / 19:09

   Hej Anne

   Velbekomme, og tak for din besked. Jeg håber, at indlægget har inspireret andre til at se dine fantastiske videoer 🙂 Jeg er i hvert fald blevet inspireret, og tror snart, at jeg kaster mig ud i noget web-tv 🙂

   Jeps, lad os hooke op på Facebook, så jeg kan blive klogere 😉

   Rigtig god aften til dig.

   De bedste hilsner
   Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.