På ønskelisten – smykkeskrin til ferien

Jeg er så træt af at få mine smykker viklet sammen, når jeg rejser. Det er besværligt at få dem fra hinanden igen, når de skal bruges, og samtidig er der stor sandsynlighed for, at de går i stykker. Derfor ønsker jeg mig et smykkeskrin til ferien, og jeg har fundet et par stykker på nettet, som jeg godt kan lide.

jewelry_case_leather
Dette Royce Leather smykkeskrin har en perfekt størrelse, og gør det nemt at organisere sine smykker. Find det her >

smykkeskrin
Praktisk smykkeskrin med lås, så du kan opbevare dine smykker i sikkerhed på ferien. Find det her >


jewelry_case_louisvuitton
Okay, den her fine og feminine smykkeopbevaring fra Louis Vuitton er alt for dyrt til mit budget, men jeg kan virkelig godt lide det. Find det her >

Har du set andre fine smykkeskrin til rejsen, så del det gerne med mig i en kommentar 🙂

♡ Katrine

Opt In Image
Inspiration til dig

Som tilmeldt på mit nyhedsbrev får du en pakkeliste, der hjælper dig med at pakke til dit lille barn. Herudover får du inspiration til dit morliv direkte i din indbakke.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.