10 must-haves til foråret i storbyen

Woop woop. Hvis jeg selv skal sige det, så har jeg valgt det perfekte tidspunkt at flytte til Stockholm på – nemlig i påsken! Det betyder, at foråret for alvor er gået i gang, og det mest perfekte sted at tilbringe foråret er jo uden tvivl i en storby. 🙂

Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville give lidt inspiration til 10 must-haves til foråret i storbyen. Alle sagerne er fra min webshop, og resten af februar får du 10 procent rabat med rabatkoden LUND10.

1. Sneakers

10_must_haves_til_foraaret_i_storbyen_1

Forår er lig med sneakers i fine farver, og jeg glæder mig til at vandre de svenske gader tynde i mine nye fine sneakers fra Diadora. Diadora sneakers kan købes her til 399 kr.

2. Forårsjakke

10_must_haves_til_foraaret_i_storbyen_2

En overgangsjakke fra vinter til sommer er et must, og for mig er det vigtigt, at den passer til det meste i resten af mit klædeskab. Derfor er en klassisk sort jakke altid et sikkert valgt. Jeg er vild med denne Katie jakke fra Soaked in Luxury, og det er helt klart et plus, at den har lommer på siderne.
Koster 899 kr. her.

3. Blomster

10_must_haves_til_foraaret_i_storbyen_3

En ny årstid betyder også nye farver, og foråret er virkelig fyldt med farver, der giver energi og smil på læben. Derfor vil jeg pynte mit skrivebord med enkle forårsblomster, og vasen fra Applicata er perfekt til formålet.
Kan købes til 219 kr. her.

4. Farver

10_must_haves_til_foraaret_i_storbyen_4

Lad dig inspirere af forårets smukke farver og sæt lidt kulør på hverdagen. F.eks. med et fint tørklæde eller andre farverige accessories. Jeg er vild med dette tørklæde fra Amust, der både er fint, og holder dig varm på de køligere dage. Køb her til 499 kr.

5. Taske

10_must_haves_til_foraaret_i_storbyen_5

Hvis du har det ligesom mig, og godt kan lide at have plads til nøgler, iPhone, pung, kamera, lidt beautyprodukter og lidt ekstra småting, når du er på farten, så er en praktisk taske et must. Og hvem siger, at en rygsæk ikke kan være super stilet? Jeg er i hvert fald vild med Leela Back Pack fra Markberg. Og så hedder den det samme, som min søde veninde, Leela 🙂
Rygsækken kan købes til 1.599 kr. her. 

6. Notesbog

10_must_haves_til_foraaret_i_storbyen_6

Når jeg sidder på en fortovscafé eller på badebroen ved min nye lejlighed i Stockholm, og bliver inspireret af omgivelserne, forestiller jeg mig, at jeg har min notesbog med, da den er et vigtigt redskab til at få skrevet alle mine tanker ned.
Notesbog fra Nordic Light til 99 kr.  

7. Sportstøj

10_must_haves_til_foraaret_i_storbyen_7

Er du ved at vågne op fra vinterhiet og klar til at komme i gang med motionen igen? Hvis du træner udendørs efter mørkets frembrud, så husk at gøre dig synlig i storbyen, hvor der er masser af biler og cykler. Jeg anbefaler en farverig løbejakke med reflekser.
Løbejakke fra Kari Traa til 899 kr. 

8. Vandflaske

10_must_haves_til_foraaret_i_storbyen_8

Sluk tørsten på cykelturen, eller når du vandrer byen rundt, med den fine glasflaske fra Retap. Udover det cool design er flaskerne også sundere for både dig og miljøet, da de er af glas, og kan bruges igen og igen.
Fås i grøn og pink til 199 kr.

9. Nederdel

10_must_haves_til_foraaret_i_storbyen_9

De varmere dage lægger op til outfits med nederdele og strømpebukser, uden at du får forfrysninger på benene. Jeg har forelsket mig i den stribede silke nederdel fra Kjær København til 850 kr. Kan købes her.

10. Læbepomade

10_must_haves_til_foraaret_i_storbyen_10

Sørg for at beskytte læberne mod forårssolen. Brug f.eks. en god læbepomade som denne parabenefrie moisturiser fra Milk & Co. Kan købes til 99 kr. her.

Har du andre must-haves til foråret i storbyen?

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.