Undgå tørre læber på ferien

Carmez lip balm

Kender du også til sprækkede og tørre læber, når du er på ferie? Både på skiferien og solferien er tørre læber et hyppigt fænomen, og det gør både nas, og ser grimt ud. Jeg kender alt for godt til det, og det er rent ud sagt pisseirriterende. Det gælder derfor om altid at have en god læbepomade med sig og beskytte læberne, hvad enten man er på skiferie eller solferie.

Men jeg synes, det kan være svært at finde hoved og hale i, hvilke produkter, man skal vælge, og hvilke produkter, der rent faktisk virker. Der er derfor ikke så meget andet at gøre end at prøve sig frem. Og det har jeg gjort, og jeg tror faktisk, at jeg har fundet vidundermidlet, når det kommer til pleje og beskyttelse af tørre læber.

Jeg kendte ikke Carmex i forvejen, men blev for et par uger siden præsenterede for det gule, amerikanske mærke, og jeg må sige, at jeg er blevet positivt overrasket. Jeg bruger læbepomaden et par gange om dagen, og mine læber føles bløde, og er helt uden en eneste tør sprække. Fantastisk!

Udover effekten, så har læbepomaden en god konsistent, der hverken klistrer eller fedter, og den kan derfor også bruges til at shine læberne op med i stedet for en lipgloss. Og ved du hvad, du bliver ikke en gang ruineret. Carmex Lip Balm forhandles nemlig hos blandt andet Matas, Føtex, Bilka og Kvivkly fra 29,95 kr. Jeg er selv ret vild med den med cherry, fordi den dufter så skønt.

♡ Katrine

carmex-lip-balm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.