Macklemore og Ryan Lewis koncert


I går var jeg sammen med nogle venner til et brag af en koncert i Tap1 og høre Macklemore og Ryan Lewis, som fyrede den max af. Hold nu op en fed koncert!

Macklemore, Ryan Lewis, Tap1, Carlsberg, koncert, musik, rap, hip hop, rapper, fest, dans, sang, same love, thrift shop, can't hold us

Der var virkelig gang i den og den fedeste stemning, og der blev virkelig sunget og danset blandt publikum, og jeg var helt høj efter koncerten. 

Macklemore og Ryan Lewis leverede et fantastisk show med fine, festlige og fantastiske numre, og hvis du også er vild med deres musik, kan jeg godt anbefale en koncert med de meget ærlige og dygtige fyre. 

Jeg har lavet en lille video fra koncerten:


pizza, pizzaria, mother, kødbyen, italiensk, mad, spise, i byen, ude, restaurant, restuarant,
Inden koncerten var vi på Mother i Kødbyen og spise lækker pizza. Mums!Nu ser jeg frem mod den 6. maj, hvor der venter endnu en forhåbentlig fed koncertoplevelse, når Justin Timberlake gæster Parken. Wuhuuu!


Følg mig på Instagram >

Følg mig på Facebook >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.