Hyggelig bådtur med familien


Det gælder om at nyde det dejlige vejr, når det endelig er her, så søndag aften kørte min Bedste og jeg hen for at besøge mine forældre i deres båd på Hundige havn, på besøg var også min mors faster og onkel, så det blev en superhyggelig familieaften med grillmad i det dejlige vejr. 

Grill, grillmad, hakkebøf, sommer, sol, kartoffelsalat, løg, hvidløg, salat, familie, hygge, hundige, havn,

Læs også: Stormfuld sejltur til Skanör i Sverige

Efter en varm arbejdsdag i går trængte jeg også til at nyde det gode vejr, og blive kølet ned med en badetur, så jeg tog med mine forældre og bedsteforældre på tur i mine forældres båd. Vi sejlede en lille tur fra Hundige havn til Mosede strand ved Greve, hvor vi tog en dukkert. Jeg hoppede også i svømmedragten og fik svømmet en lille tur, så skønt! 

bådtur, båd, hav, havn, hundige, sommer, sol, familie, svømning, svømmetræning, strand, mosede, greve, sejltur, sejlads, svømmebriller, svømmedragt, badehætte
Lækker med badehætte og svømmebriller, haha.


Jeg håber også, at du nyder det dejlige sommervejr 🙂


Du kan følge min blog på Facebook her >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.