På tur i vintervejret og en lille video

Ugen startede ellers så godt med et dejligt forårsvejr og 17 grader, men fra den ene dag til den anden blev det igen vinter, og både i går og i dag har sneen dalet ned heroppe i Stockholm. Hallo vejrguder, gider I lige?

Julestemning i Stockholm i slutningen af marts…

Jeg tror, William er i tigerspring, han er i hvert fald ret ked og svær at trøse om aftenen for tiden, og så gider han kun at sove i mine arme eller i barnevognen. HK og jeg var derfor her til aften ude i vintervejret, og selvom vi er godt i gang med foråret, kom jeg helt i julestemning.

I babybio og se “Skønheden & Udyret”.

I går trodsede jeg også det dårlige vejr, og tog William med til Mall of Scandinavia, hvor vi skulle i babybio med Denice og lille Alice for at se “Skønheden & Udyret”. Jeg øver mig fortsat på vlogging, og du kan se en lille video fra biografturen her:

På mandag skulle forårsvejret komme tilbage, og det ser jeg virkelig frem til 🙂

♡ Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.